Mi a véleményetek arról hogy pénzmosás miatt lecsukták azt az üzletembert akitől Orbán túlárazott lélegeztetőgépeket vasárolt?
Mi lenne?Mutyi a köbön
Nem túl meglepő
Nagy üzlet ez a covid cirkusz mondom én és addig fog menni míg csak lehet hisz ha egyszer az üzlet beindul…😋
Menjetek csak oltakozni is hadd menjen a mutyi Business csak tovább :D
Soros a hibás!
Óbán nem lehet az!
Ő soha sem hazudik
Ebben a kormányban mindenkit megvezetnek.
Nemrég még szegény kósa lajossal éreztek együtt a fidesz szavazók mert becsapta csengeri örökösnő, most meg itt a másik eset. Felháborító milyen világban élünk. Ezeket a jószándékú egyszerű embereket mindenki becsapja.
Kérdező, elolvastam a cikket.
Igaza van a 4-esnek, ez még tőletek is nagyon gyenge próbálkozás volt.
#4, 5 A kormány egyszerűen tisztázhatná magát, de szokás szerint nem adja ki a közérdekű adatokat.
Cseh Katalin még nem élhetett vissza hatalommal, befolyással, a faterjáról meg mit tudom én, hogy bűnös-e, de ha igen, akkor sincs köze a lányának, hacsak ne működött közre benne. Amikor az ügy történt tudntommal nem. Persze az origo mindig is szeret hazudni, és lejáratni, azt is, aki nem bűnös, de természetesen a fideszesekkel szemben nem ilyen erősek a kritériumok.
Orbán papa bányáiról és az állami közbeszerzésekről, pl. nem nagyon kutakodnak mostanában, pedig akkor illenék, ha már annyira keresztények, és nincs kettős mérce.
Városháza-gate meg nincs. :D
Akkor lenne, ha az alábbiak bizonyíthatóak:
- szabályt megkerülve tervezik értékesíteni a városházát
- az ár jelentős részét zsebre akarják tenni
Ezzel szemben történt az ügyben bizonyítékhamisítás és hírhamisítás.
Egyébként megjegyzem, szerintem nem lenne rossz dolog a Városházát átköltöztetni egy korszerűbb, mai igényeknek megfelelő, jól funkcionáló épületbe, ami ráadásul még energiatakarékos is.
Nem lenne az a város kárára való dolog.
De a városháza eladása, értékesítése egyáltalán nincs napirenden, és nem is volt. Ami volt: egy "érdeklődő" volt aki puhatolózott.
Nem ez lenne fideszes híroldalról az első manipulált hangfelvétel, de ők a nagy keresztények... vagy ki tudja... gyümölcséről ismerszik meg a fa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!