MZP "trágyával etetett gomba" jelzője találó?
#12 "a Fideszt hibáztatja amiatt, hogy az emberek nem értették meg a rezsicsökkentéssel kapcsolatos aggályait"
Nem értem miért az lenne a hibás, aki rendesen/részletesen kifejti a véleményét és nem az aki szándékosan hazudik. Klasszikus példája ennek mikor azt mondta Márki-Zay, hogy: "Mi a baloldalt is el szeretnénk számoltatni" erre a Fidesz szétkürtöli a világnak, hogy MZP bevallotta, hogy baloldali és az előző szövegből annyit vág be bizonyítékként, hogy: "Mi a baloldal". Ilyen körülmények között nem is kell cenzúra mert amúgy senki se tud megszólalni anélkül, hogy a Fidesz ne próbálná meg lejáratni.
"Lesz még ilyen, nem is egy, mikor a Fidesz kommunikációban legyőzi őt, ha ezt úgy reagálja le, hogy lehülyéz mindenkit, akinek a másik érv meggyőzőbb volt, akkor ebből kormányváltás egészen biztos, hogy nem lesz."
Ha legyőzés annyit jelent, hogy a hazugságaikat minden egyes adáson 0-24 ismétlik akkor igazad van. Elvégre ha elég nagy hazugságot mondasz, és gyakran ismétled, elhiszik neked. Amúgy pont, hogy nem hülyézett le senkit. Ezzel az egész gombás dologgal a Fidesz hozzáállását és módszereit kritizálta és nem a szavazókat.
Igen, az győz, aki hangosabban üvölt, aki több lájkot kap, akinek több a pártoló kommentelője, aki több embert visz utcára. Az, hogy tartalmában kinek van igaza, lényegtelen. Nem én találtam ki, hogy ez így legyen, nem is örülök neki, de az egész világon ez van.
MZP egy plakátkampányban összemossa a legális és illegális bevándorlást, tessék, cserébe kapott egy rezsi pofont. Sajnálni kéne? Már évtizedes távlatban megy az adok-kapok hazudozás a politikában. Az pedig nem segít, ha te hajítod a s.art, de mikor téged találnak el, akkor kivered a hisztit. Ezzel is csak a népszerűsége csökken egy kicsit.
#10, a fideszre fogok szavazni, én világítok, 8000 lumennel, nem a fidesz.
Sztapacskával etetem magam, nem mocsokkal.
De te nagyon buta vagy.
Látszik, hogy az önálló gondolkodásig még nem jutottál el.
Még pár generáció.... de az se volna rossz, ha nem szaporodnál.
Nekem az tetszik: A rezsicsökkentésnek csak az a baja,hogy ezt: "nagyon könnyű volt bevezetni,de rém nehéz lesz majd kivezetni".
Mert azt ne gondolja senki,hogy ez sokáig tartható lesz,mikor a fél Európa ettől szenved,akkor mi ezt elkerülhetjük.
Persze ez a probléma már a jelenlegi kormányt nem nagyon érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!