Szerintetek jövőre a Mi Hazánk inkább szavazatokat szerez, vagy veszít az oltásellenes kampányával?
Hazárdjáték amit tesznek. Pusztán szerencse dolga, hogy hogyan jönnek ki belőle.
Pláne, hogy nem meggyőződésből oltásellenesek, hanem csakis azért, mert rajtuk kívül más párt nem, vagyis csak ezzel tudják magukat megkülönböztetni.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy Toroczkai valami videóban megsemmisítette az oltási igazolványát, vagyis volt neki, tehát úgy dumál az oltás ellen, hogy közben ő megkapta az oltásokat.
"oltás ellen, hogy közben ő megkapta az oltásokat."
Szerintem nem az oltások ellen beszél. Hanem a diszkrimináció, uszítás, cenzúra, lobbi és az agresszív túlhájlopás ellen.
"Aki nem olt az meghal" stílusú kijelentések kimerítik a rémhír terjesztést, vagy a fenyegetőzést.
Ha valaki kritizál vagy kérdez, abból konteós, tanulatlan, terroristát csinálnak. És a maszkos bohóc a hős, aki nem puszilja meg a családját.
Persze ki lehet mondani, hogy a magyar többség retteg és másokra akarja erőszakolni az oltást. De erről nem volt népszavazás sem.
Az úgynevezett "tudósok" meg össze-vissza beszélnek, drága pénzért örökre oltani akarnak és a mellékhatásban elhunytakra rábökik, hogy amúgy meghalt volna vagy miatta mások. (nem az ő laborjaik miatt és a rossz egészségügyi rendszer miatt).
#3.
Nincs beoltva, azért kapta a védettségit mert elkapta a virust és a fertőzés után termelődött benne annyi ellenanyag, hogy védettnek nyilvánítsák.
Feltöltött egy videót "megsemmisítem az oltási igazolványom" címmel, majd amikor rájött, hogy kínos, letörölte. Utána feltöltött egy másikat ahol becsszóra állítja, hogy nem oltási igazolvány volt, hanem átesettségi. Nekem meg tollas a hátam.
Ne dőljetek be ezeknek a politikai haszonlesőknek.
"Szerez, méghozzá a Fidesztől. Az oltásellenesek többsége vidéki tahó, aki az élet iskolájában szerezte a diplomáját."
A Fideszben sincs több oltásellenes,mint a baloldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!