A közvélemény, hogy viszonyul Vona Gáborhoz?
Hogyan viszonyulna? Kiszállt a politikai életből.
Van egy YouTube csatornája, akit érdekel, az nézi a videóit.
Vonamed...
"És nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az Iráni Forradalmi Gárda!"
"...és demokraták sem vagyunk."
"Biz Turulu, Allah türk-madzsar kardesleri!" - "Bozkurt Vona! Bozkurt Vona!"
Én szoktam nézni a videóit meg az interjúit, na meg az Öt műsort is. Vona Gábor egy szélső jobboldali nacionalista politikus volt, azonban egyéni véleményem, hogy kb 2014-2016-tól hatalmasat változott, érezhetően a középre tolódott a politikai nézete, liberális konzervatív lett talán. Nekem full semleges, de az biztos, hogy sokszor nagyon jókat mond és reálisan látja a hazai és a nemzetközi politikai helyzetet.
Egyéni véleményem, szerintem a jelenlegi politikai helyzetben, szinte biztos, hogy nem fog visszatérni aktív politikusként, ha netán változna a helyzet, akkor van benne ráció, hogy visszatérne, de hogy radikális nemzetikonzervistaként az, szinte 100% hogy nem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!