MZP miért hívja trágyával etetett gombáknak azokat, akik nem értenek vele egyet?
A krumplibogarat egy jobboldali blogger használta először Jakabra.
Node a baloldal még az ilyen ötleteket is csak lopni tudja...!
S.ar volt a kommunikáció, MZP pedig a Fideszre mutogat, hogy miattuk hülyék az emberek s ezért nem tudják megérteni az ő zsenialítását. Én így látom a történetet, persze értelem, hogy te megértetted valójában mire gondolt MZP, mikor a rezsicsökkentést kritizálta, s értem, hogy emiatt dühít, hogy értelmes gondolatok szándékosan félremagyaráznak, de hidd el, hogy az ellenzék is számtalan esetben csinálta ugyanezt. Ezért nem sajnálom MZP-t, mert tudom, hogy ő is ugyanezt teszi a Fidesszel pl. migráns kérdésben, ahol összemossa a legális és illegális bevándorlókat.
Lehet hisztizni és ócskáskodni, de meglátod, hogy ebbe a trágya gombás hasonlatba is MZP fog veszíteni szavazatokat. Buta kommunikációja, és ez az egész erről szól, nem az észérvekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!