Hol és hogyan vehetném fel a negyedik oltást?
Figyelt kérdés
Oltóponton azt mondták ez jelenleg még nem lehetséges jogszabály miatt, pedig szerintem ajánlatos lenne.
Aggodalommal tölt el, hogy sokan 3 Pfizer után is megbetegednek -akár súlyosan-, szóval a negyedik oltás úgy néz ki erősen indokolt lehet akár placebo jelleggel is, mert az is sokat számít.
2021. nov. 27. 09:39
11/14 anonim válasza:
Ha 3 nem ér sokat akkor miből gondolod hogy a 4 majd jó lesz?
Nem is értem az embereket hogy van ennyi eszük
12/14 anonim válasza:
Olyan ez az oltáspropaganda, mint amikor a Hülyék paradicsoma című filmben Mountain Dew-val locsolták a földeket, és amikor nem nőtt ki tőle semmi, még több Mountain Dew-t locsoltak rá.
13/14 anonim válasza:
Külföldön már felveheted vagy neked adom az enyémet.
14/14 anonim válasza:
A negyedik vakcina helyett inkább vizsgáltasd ki magad hogy nem lett e bajod a 3 oltás után, nekem 2 oltás anémiám lett kovid nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!