Orbán szerint egyelőre nem lesz zárás, de nem zár ki semmit - na ugye hogy alakul a puhítás? Lesz itt még zárás?
2021. nov. 26. 09:34
1/29 A kérdező kommentje:
meg ugye ott a kulcsszó, az elszólás: egyelőre. Hát... értjük.
nem lesz zárás, egészen addig amíg lesz.... értjük.
2021. nov. 26. 09:35
2/29 anonim válasza:
Mivel fél Európában már a legszigorúbb intézkedések léptek életbe és OV-nek sincs jövőbelátó képessége, a járvány terjedésétől fognak függni az intézkedések.
És ez MINDEN POLITIKÁTÓL független.
3/29 anonim válasza:
Lesz zárás, amint leesik 1mm hó és leáll a közlekedés, mert nem számítottak rá, hogy télen havazni fog.
4/29 A kérdező kommentje:
"a járvány terjedésétől fognak függni az intézkedések."
te hány éves vagy? 10? hiszel még a mesékben?
2021. nov. 26. 09:40
5/29 anonim válasza:
Nálad biztos idősebb vagyok a magam kis 68 évével.
Csak tudod majdnem komolyan vettelek, ezért mivel kérdeztél, leírtam, hogy erről mit gondolok. De vitatkozni nem fogok, arra ne is számíts!
További szép napot!
6/29 anonim válasza:
Ha konkrétabbat mondott volna, akkor meg azért hőbörögnél, hogy mit jósolgat.
7/29 anonim válasza:
Idén nem lesz zárás. Legfeljebb a kötelező védettségit hozzák vissza. Ez majdnem olyan biztos, mint hogy most itt ülök, és pötyörészek.
8/29 anonim válasza:
Ne vegyél rá mérget, 7-es, én sem gondoltam még nyáron, hogy a választások előtt mernek szigorítani, mégis meglépték. Az év végi helyszíni futóversenyeket már elkezdték lemondani.
9/29 anonim válasza:
A fidesz annyit tesz hogy másfél éve figyeli a nyugatot és azokat a lépéseket igyekszik leutánozni.ami saját ötlet volt pl a lélegeztetőgépek beszerzése,keleti vakcinák azok mind csúfos kudarcot vallottak.most már tehát nem kockáztatnak,több agyatlan ötletük nem lesz szerencsére.
10/29 anonim válasza:
8: Mert mit szigorítottak? Hogy maszkot kell viselni a boltokban meg a tömegközlekedésen? Ez aztán hatalmas, diktatórikus lépés. Százezrek veszítették el miatta a munkájukat, és kezdtek éhezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!