Tehát aki 4 hullámot oltatlanul megélt az nem is létezik? :D
2021. nov. 26. 10:09
12/23 anonim válasza:
#8 "békamenet,vadkiállítás,nézők előtti sportesemények:: ez a 3 történés meg is magyarázza a táblázatodat.ez a fidesz szakértői kormánya."
Persze, persze.
Mert a covid az olyan, hogy messzire elkerüli az ellenzéki előválasztás gyülekezéseit, az ellenzéki tüntetéseket, a tömegközlekedést, a fesztiválokat stb. Csakis ekkor fertőz ha a fidesznek köze van a rendezvényhez. A covidnak van egy ilyen szenzora bizonyára, hogy csak arra megy amerre a kormánypártokat is érzékeli és messze elkerüli ha a rendezvény ellenzéki. Mert másképp nem lehet az amit kitaláltál.
2021. nov. 26. 11:08
13/23 anonim válasza:
Ha ellenzéki rendezvény van, ott az a 100 ember között nem annyira terjed a vírus.
2021. nov. 26. 11:11
14/23 anonim válasza:
Az előválasztáson mondjuk én sehol nem láttam tömeget, amerre láttam standokat, amerre dolgom volt abban az időszakban. Egyébként semmilyen tömegrendezvény nem kellett volna, de azért ne dicsekedjen a kormány a jó járványkezeléssel, amikor ők sem mutattak példát, és szerveztek tömegrendezvényeket.
2021. nov. 26. 11:11
15/23 anonim válasza:
#14 Akkor kérlek magyarázd meg nekem miben más az ha az előválasztáson állnak egymás mellett az emberek, mintha a békemeneten sétálnak egymás mellett a szabad levegőn, az utcán? Miben okozott a békemenet nagyobb kockázatot az embereknek, mint a hétköznapi munkába járásuk, a tömegközlekedés? Miért volt más a felelőssége a kormánynak az október 23-i rendezvény megszervezésekor, mint a pár utcával arrébb megszervezett ellenzéki nagygyűlés szervezőinek ugyanakkor?
2021. nov. 26. 11:17
16/23 anonim válasza:
Az előválasztáson lehetett távolságot tartani, el volt osztva több napra, mindenki akkor ment, amikor ráért, arra járt, én 2 perc alatt végeztem, és már mentem is tovább, szabad levegőn volt, nem zárt térben, plusz aki akart online is tudott szavazni, a buszon, metrón közelebb állnak hozzám emberek, mint az előválasztás volt. A békemeneten volt távolságtartás? Nem voltam ott, de más hasonló rendezvényen sem, én ilyenekre nem járok, mert nem érdekel.
2021. nov. 26. 11:21
17/23 anonim válasza:
#16 A békemeneten is lehetett távolságot tartani, az is a szabad levegőn volt, nem zárt térben, ahogy az október 23-i rendezvény sem. Az emberek ott sem találkoztak közelről több másik emberrel, mint az előválasztáson amikor sorban álltak vagy szavaztak.
Semmi különbség nincsen, csak erőlködtök hogy rákenhessétek valahogy a békemenetre meg a kormányzatra a járványt.
2021. nov. 26. 11:26
18/23 anonim válasza:
"A békemeneten is lehetett távolságot tartani"
A békemenetről készülő fotókon nem ez látszik. :-)
2021. nov. 26. 11:39
19/23 anonim válasza:
#18 Mi nem látszik neked? Ölelgették talán egymást a résztvevők? 20 centire álltak egymástól vagy mi? Pontosan úgy sétáltak egymás mellett mint a budapesti vagy más városi közlekedésben a résztvevők minden nap.
2021. nov. 26. 11:48
20/23 anonim válasza:
Tömegközlekedésen sem lehet tartani a távolságot, de munkába járni muszáj, és jelenleg kötelező tömegközlekedésen a maszk. A békemeneten (és a többi hasonlón) nem volt kötelező a részvétel, az utcán meg azért ennél nagyobb távolságot tartok más emberektől, de még a munkahelyemen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!