Mi értelme van még oltakozni, meg a 3. 4. oltásnak, amikor jön a botswanai 32-szeres mutáns?
32 mutáció van a tüskefehérjéjén, gyakorlatilag szarrá mutálódott az egész. Nincs azaz isten, hogy ezek a régi wuhani vírus ellen kifejlesztett szarok egy mákszemnyit is hatásosak legyenek ellene.
Pont most már minek ez az oltás kampány? Új vakcinát kell fejleszteni, de a réginek már semmi értelme. Miért erőlteti a kormány?
- egy cinikus megjegyzés a végére -
Azért, hogy kattogjon a pénztár Mészáros Lőrincnél?
🤣🤣🤣🤣
Holnap lehet elküldöm Bendegúzt a piócás emberért.
En nem vagyok orvos, meg nincsen semmi hivatalos nemzeti statisztikam, meg kutato se vagyok.
De ha jol hallottam, akkor a bakteriumok is minel tobbet irnak fel antibiotikumot az organizmus ellen, egy ideig nagy resze kihal, de egy kis resze immunis lesz a szubsztanciara, mert az evolucio ilyen.
A virusoknal ha ezt az elvet kovetem, ugyanez a helyzet. Szubsztanciakat allitunk elo, amihez hozza szoktatjuk a virust es mig 90 - 99%-at kinyirjuk, a maradek egy szazalek fog replikalodni, ami mar immunis a vakcinara.
Attol felek, hogy ezt tenyleg addig fogjuk folytatni, ameddig ez a koronavirus nem csak egy idegesito tenyezo lesz, hanem hatalmas mortalitasi rataval fog rendelkezni es minden vakcinanak ellenall es olyan mutacion esik at ami irtozatosan rezisztens.
Igy a vegen tenyleg hatalmas bajban leszunk es a napi 200 halaleset szamokat visza fogjuk sirni, mert lesz az majd 10 000 is, letrehozzuk iranyitott uton a 21. szazadi pestist virus formaban.
Lehet hogy jobb lett volna nem nyulkalni bele a termeszet rendjebe amikor az nem olyan szukseges, es megelegedni a ~0.002%-os mortalitasi rataval ami az eredeti wuhani COVID-19-et jellemezte.
Ilyen fertozesekben sajnos igen lesznek aldozatok, ezeket el kell fogadni, ahogy az influenzaba is meghalnak. Ez elkerulhetetlen.
De kostolgatni a virusokat nem a legbolcsebb dolog.
Jo itt szorakozni vakcinakkal, meg merkely smiley, meg politika es business, meg levezetik az emberek a feszultseget diszkriminativ modon az oltatlanok ellen, de ennek a gyerekjateknak jobb lenne mindannyiunk erdekben veget vetni es felnoni.
En meg csak 30 vagyok, de ha eltelik meg 30 ev es megmarad ez a vakcinacio-business-marketing-diszkriminaciobuli-orulet akkor 30 ev alatt egy virus milyen mutaciokon tud atesni?
Felek belegondolni, de sajnos ez egy nagyon valoszinu es realis jovokep...
5# A szervezeted most is tele van mindenfèle baktèriummal, vìrussal!
Pl. tudod mi a bèlflòra!Hát pont ezeknek az organizmusoknak a sokasága!Szüksèged van rájuk!
Az egèszsèges emberi szervezet csak nagyon ritkán igènyelne külső segìtsèget, mert az immunrendszered maga a csoda!!!Ha figyelsz rá, vagyis egèszsègesen táplálkozol megadod neki amire szüksège van, akkor mindent legyőz.Legyőz, mert ìgy lett kitalálva, alkalmazkodott a földi èlethez!A termèszetes földi èlethez!
Èn szemèly szerint nem hiszek a denevèrből covid elmèletben.Ez hazugság!Abban sem hiszek, hogy ezek az oltások kisèrleti anyagok lettek volna!Nagyon gyorsan előálltak vele ès nagyon is tudták, tudják mire jò, mit okoz!Nem hiszek a mesèkben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!