Hányas osztályzatot adnál a kormány eddigi munkájára?
Napló ma esti reprezentatív felmérés kérdése:
Ön meg van elégedve az Orbán - kormány eddigi munkájával?
20 % igen
80 % nem
Szerintem ha itt újra lennének választások, már nem lenne Fidesz 2/3-ad!!!!
mit tett eddig orbán kormány?
- csökkentette a miniszterek számát.. hurrááá. helyette van 3x annyi államtitkár meg saját szóvivöje a királyunknak stb.. tehát ugyanott tartunk
te komolyan elhiszed amit mondasz? hogy egy kicsit sem lett jobb azáltal, hogy orbán végre megcsinálta (többek között) azt, hogy kevesebb miniszter legyen, ergó azt a rengeteg pénzt máshová is lehessen fordítani. ja, kihagytad a 2 millás bérplafont is. 3x annyi titkár + 1 szóvivő biztos elvisz ugyanannyit, mint amennyi megtakarítással járt a létszámleépítés, mi?
--persze kevesebb a miniszter.. csupán van 3 helyettese a miniszterelnök úrnak, 1 saját szóvivöje, egy kormány szóvivöje, plusz ezernyi más ahova költik azt a pénzt, remélem nem hsized azt h saját magukon spórolnak--
- háromszor kics*sztek a devizásokkal (persze, az a hülye aki hitelt vesz fel...tudomén)
ha x személy kibelez élve egy kiskutyát, én meg bemutatom az oszladozó dögöt, hogy nézzék csak, ilyenre képes x személy, akkor engem vesznek elő. x = mszp, kutya = költségvetés, én = fidesz remélem világos.
--az államcsöd közelébe azért még nem voltunk.. ha ott is lettünk volna ez lenne a legnagyobb hülyeség hogy megmondjuk.. szóval h ha még csak haldoklik a kutya nem mondom azt a többieknek h ez megdöglött, mer akkor lemondanak róla és nehzebb lesz megmenteni..---
-elhelyezte minden emberét minden fontos helyre (alkotmánybirák, köztársasági elnök, ház elnök, plusz mindenféle köz és kormányhivatal vezetésébe..)
pontosan azért, hogy ez a hazug gazember banda minél kevesebb dologba nyúljon bele, akiket te annnyira istenítesz.
-- és még véletlen se azért helyezte el mindenkijét hogy bebetonozza magát a székbe---
-létrehozta a Magyar terrorelháritó központot amire ebbe a terrortámadásoktól hemzsegő vidéken ismételten nagy szükség volt
képzeld, nem csak fegyveres banditák lelövöldözésére jó egy terrorelhárító központ.
-- persze, nagyon jó alapja lehet egy pártmiliciának is..még jó h nem államvédelmi hatóság... vagy csak egyszerüen elfogytak a helyek amiket kiutalhatott volna a haveroknak aztán cisnált egyet.(értelmesebb lett vna ebből a pénzből a rendörséget megreformálni).---
- van egy remek Nemzeti Együttmüködés Nyilatkozatunk amit mindenhol elolvashatok, kicsit se emlékeztet a Rákosi korszakra.. következő mi lesz Orbán fotót a himnusz mellé??
azt hiszem, ideje volt egy minimális összefogást sürgetni, mikor már itt, a gyik-en is minden második ember (lehet te is) azért nyivákol, hogy miért ekkora a széthúzás.
és asszem, börtönbe sem vetnek azért, mert azt mondod, hogy nincs kedved elolvasni a nyilatkozatot.
-- hát ettől aztán nagy összetartozás lett..olvastam a nyilatkozatot és egy vicc... am tleg összetartozás van, mer a fideszeseken kivül a jobbikosok mszpsék lmpések karöltve mondják erre h hülyeség ---
- hivatalos gyásznap lett trianon.. remek.. olcsóbb is ettől már az életem.
nem mindennek az a célja hogy olcsóbb életed legyen tőle, egyszerűen ha már sokmillió magyar maradt kint és az országunknak egyharmada maradt meg akkor illene egy kicsit szomorúbbnak lenni azon a napon. nem sok olyan gyásznapot tudok, mikor egy ehhez mérhető nagyságrendű eseményt gyászolunk..
--mohácsot miér nem siratjuk? a magyarok bukása volt, annak csak következménye trianon.. aki sajnálni akarja sajnálja anélkül is h gyásznap lenne.. amugy meg, lett volna ezernyi fontosabb intézkedés, miér pont ez volt az első a válság közepén?---
- megszavazták a kettős állampolgárságot.. nem lehetett volna vele várni 1 hónapot, vagy esetleg leülni a külföldi kormányokkal egyeztetni, ugy nem lett volna belőle semmi nagy galiba, meg még lehet a szlovákiai magyarok se szivtak volna miattunk..
mit vársz a jelenlegi szlovák vezetéstől? hogy ha van előtte egy asztal meg egy másik ember, akkor engedékenyebb lesz?
-- kulturáltabban lehetett volna megbeszélni, persze most ettől Orbán tökösgyerek lett.. a szlovák magyarok meg elvesztik az ottani állampolgárságukat h ha felveszik ezt... már hallani is hogy hány millió uj állampolgárunk van nem? eddig sztem 100an sincsenek látszik mekkora szükség volt erre...---
- sikeres tárgyalási technikájuknak köszönhetöen hazament az IMF és EU.. ez is nagyon jól jött (ezt fentebb má egy pontba belefoglaltam)
te biztos újabb adósságokat halmoznál egymásra, szerencsére nem te vagy orbán.
-- orbán ismét tökösgyerek hogy ellent mond az imf-nek.. ezt a mondatodat jegyezd meg akkor mikor az öszi választások után mégis egyeztetni akar majd velük.. vagy akkor mikor egyre szegényebbek leszünk..
- a közbiztonságot javitották két hét alatt (meg is öltek 1-2 rendőrt)
nem két hét alatt kell javítani valamit, hanem 2 év alatt. és van olyan eset, amikor nem lehet megakadályozni egy rendőr halálát, ezek ilyen esetek voltak.
--én tisztába vagyok azzal h a közbiztonság javitásához min 1-2 év kéne.. ők mondták h 2 héten belül már érezhetően javulni fog.. akkor minek mondtak ilyet? jaaah nagyot akartak mondani...--
- viszont felelősségre vonják azokat a rendöröket akik rendet probáltak tenni anno ( 2006)
nagy rendtevés az, hogy agyba-főbe verik azt akit meglátnak. talán hallottad a rádióbeszélgetést azon a napon: nem utasítást hallgattak a rendőrök, hanem uszítást!
-- figy.. hogyha egy 50-100 fős (nemtom mekkora volt pontosan) tömeg elszabadul a belvárosban és üzleteket tör be, felgyujtja a kocsikat, felboritja azokat, megostromol egy székházat.. szted mit kellett vna tenni? elnézést, abba hagyná kérem szépen?? ienkor nem lehet megkérdezni h te buritottad fel azt az autót? mert akkor megütlek..
normális ember kikerüli az ilyen tömeget jó messziről..---
ezenkivül egy pozitiv rendelkezést tudok felhozni
- szigoritották a kisebb lopások büntetését.
végre valami amibe nem kötsz bele.
- bankadó? (ez kérdöjeles, mer valószinüleg mi fogjuk megérezni ezt is, tovább háritják ránk a bankok)
a bankadónak azért az a neve, mert a bankok fizetik, nem pedig mi. hogy képzeled el ezt az áthárítást? "bocsesz, rádobunk a számládra még ötvenezret különösebb indoklás nélkül"
--a bankok egyoldaluan módosithatnak... kicsit több lesz a kamat, nekik kicsivel több bevétel, és igy meg van a bnakadó előtti bevétel mennyiségük...---
szal nem látok egy olya cselekedetet sem ameik beinditaná gazdaságot vagy tudomisén..
próbáld fel akkor ezt, jól fog állni:
viszont tele vannak ellentmondásokkal.. és viccekkel..
-csak az első 56napban 280x hangzott el a parlamentben az h az előző 8 év, és csak 14x az h a következő 4 év (ebbl 7et az lmp hangoztatott el)..
volt is miért beszélni az elmúlt 8 évről! legalább nem az ígérgetésről szól minden.
-- csak azért nem lehet örökké ezzel védekezni h az előző 8 év..ha hiszed hanem mi is itt éltünk, láttuk az elözö 8 évet, nem kell bemutatni.. inkább a következő 4 évet mutassák be---
-ijesztegetnek minket a csontvázakkal.. viszont kijelentik hogy tartható a 3,8as hiánycél, amit még anno bajnaiék is terveztek.. akkor mégse volt csontváz?
ó, dehogynem volt.
-- és akkor mégis sikerül a hiánycélt tartani?:)) nem lehetett tul nagy az a csontváz..---
-aztán idén már gdp növekedés (0,9%os).. ismételten kérdezem, hol vannak a csontvázak?
a szekrényben, természetesen. nem úgy keletkezik jólét, hogy orbán fingik egyet, és pénz potyog a fejünkre... majd meglátjuk a növekedést, egyelőre ez még csak terv.
--a 0.9%os növekedés már az idei elörejelzés, nem pedig terv..... ami még bajnaiék politikájának köszönhető...-
- Matolcsi: közép europa jól kezelte (kezeli?) a válságot.. namármost, a mostani gazdasági eredményeket egyelőre még a bajnaiéknak köszönhetjük, mert egy gazdasági intézkedés nem sitty sutty 1 nap alatt hoz hatást hanem kb 1 év alatt....
úgy van, istenítsük csak bajnaiékat... -.-
-- az elözö 8 évből egyedül bajnai volt az aki jól csinált vmit is..--
erre nem tom hogy jön ki a csillagos ötös.. mer a főbb intézkedéseket kiemeltem (most az olyan törvényt hogy a kutyák láncon tartásánál hány méteresnek kell lenni a láncnak nem irtam ide..)
pedig jöhetnek a "rosszabbnál rosszabb" törvények, állok rendelkezésedre, minek mi a haszna.
na erre kiváncsi vagyok :))
bumbi 02
már nemsoká bajnai is megy a börtönbe nyugi..
csak várjuk ki..
akor jön el az igazság pillanata na az a nap lesz forradalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!