Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet járvány közepén...

Hogy lehet járvány közepén népszerűsíteni az oltásokat?

Figyelt kérdés

Azt mondja a német miniszter, hogy mindenki el fogja kapni a covidot tél végére és aki nem lesz oltott az meghal. Azt mondja Orbán, hogy aki nem oltakozik az meghal. Miért járvány alatt oltják le az embereket tömegével?

Gondolj bele, ha erre megkapod a covidot akkor 10x rosszabb lesz a szervezetnek és még az oltás hatása ki sem fejlődött

2021. nov. 25. 14:00
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
4 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem lesz 10-szer rosszabb. És a védettség felfutása szinte azonnal megindul az oltás után, egy-két hét alatt fut fel a maximumra. Tehát egy mostani oltás pont nagyon jó a feltételezett decemberi járványtetőzés ellen.
2021. nov. 25. 14:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Ne terjessz álhíreket. sZlávik meg a többi virológus érthetően elmondta, hogy nem szabad covidra oltani. Az oltás hatása három hét mulva kezd kialakulni. Ráadásul az elsőnek csak 50% lesz. Ha covidra oltasz, akkor védtelen állapotban éri el a szervezetet a dögvész és az oltás még jobban gyengíti az immunrendszert, ami már sokkal rosszabb mint anélkül lenne és végzetes is lehet
2021. nov. 25. 14:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet járvány közepén népszerűsíteni az oltásokat?"

Igen,Talán,Nem.

2021. nov. 25. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Pont fordítva van kedves 1-es mint az látható is

Csak a vakoknak nem tűnik fel

Több a beteg mint tavaly volt oltás nélkül

Hagyjuk már

2021. nov. 25. 14:12
 5/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
21%

Járvány előtt még nem volt se oltás, se tudomás a járványról (mj: kivéve persze bilgécet meg a jédont).

Járvány után meg már fölsöleges.

Maradt az, hogy on-the-fly oltunk. Amivel gyorsabban lehet védettséget adni, mint a fertőzéssel, ráadásul kevésbé kockázatos. Igen, valóban előfordulhat, hogy egyszerre beteg valaki és az oltástól is még éppen kialakulóban van a védettség. Igen, ez okozhat problémát. Összességében nézve viszont továbbra is a leggyorsabb, az eü rendszereket legkevésbé terhelő módszer.

2021. nov. 25. 14:13
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván aki járvány előtt nem oltatta be magát azt most már csak járvány közben lehet.
2021. nov. 25. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Bécike te nagyon okos vagy

Te mindenkinek beszolsz

Állj már le mert nagyon fárasztó vagy

ADE jelenség is az égből jött :D

2021. nov. 25. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, hol mondtam én, hogy "COVID-ra" kell oltani? Ha nem érted, amit írtam, olvasd át még egyszer. 1-es voltam. Amúgy a te logikáddal soha nem lehetne oltani. Ne okoskodj, ha mem vagy okos, ezt tudom tanácsolni.
2021. nov. 25. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Én se értem, hogy lehet ennyi orvosit végzett ember, aki a tanultak ellenében cselekszik.
2021. nov. 25. 14:20
 10/13 anonim ***** válasza:
46%

4. hullám alatt oltatni már nem sokat ér, mire kialakul a védettség már vége lesz.

4. hullám előtt meg után meg nem lehet oltani, mert az emberek azt mondják, hogy most minek alig van megbetegedés.

Úgyhogy ez van, oltatni kell a 4. hullám alatt, amikor páran legalább hajlandóak elmenni, aztán az majd véd az 5. hullámnál.

2021. nov. 25. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!