Ez nem pazarlás, ennyire gazdag ország, Magyarország?
Megsemmisítik? :D
NA nehogy a végén átcimkézik és megveszik darabját tripla áron megint aztán eltűnik megint egy adag pénz....
Golyót nekik, ja ellopták már a rávalót!
Akkor kötelet azt többször is lehet használni!
Tavaly 300 milliárdért vettünk 16 ezer db lélegeztető gépet Kínától, amivel csak három probléma van:
1, nincs hozzá orvos, aki kezelné
2, a járványcsúcson is csak 15 ezerrel volt több, mint amire szükség lett volna
3, a gépek tárolás havi 90 millió forintba kerül
Ez sem zavart senkit. Ehhez képest a tesztek megsemmisítése bagatell.
Erről jutott eszembe egy nagyon cuki sztori
Hónapokkal ezelőtt a szomszédom anyja elkapta a covidot
70 éven felüli,láncdohányos emberről beszélünk
Kórházba került és szerencsésen túl is élte de bizonyos idő szinte félholt állapotban kiadták a szomszédomnak hogy mostmár kell a hely és kb csináljon vele amit akar.Hazavitte a csontvázra lefogyott anyját és elkezdte ápolni.
Csodával határos módon rendbe jött nagyjából a néni de már nem tudja magát úgy ellátni ahogy régen szóval már idősek otthonába került.
Az okos szomszédom elkezdte szidalmazni az ápolókat és hogy tapsikoljon nekik a franc mert semmit sem csinálnak.Csak azt nem érti a hülyéje hogy ezt nem ők döntötték el hogy menjen ki az anyuka a kórházból hanem felső utasítás nyilván tehát nem az ápoló és az orvosok a hibás.A birka pedig nem a kormányt okolja hanem az alkalmazottakat.Ennyi esze van egy fityesz birkának :D
Nem érti mi zajlik körülötte annyira buta mint a föld pffff
Persze!Tőlük másra ne is számíts!A kedvencem a Gyurcsányozás még :D
Mintha csak ez a 2 párt létezne XD
Be vannak szűkülve mint az állat pfff
Szomszédom is ilyen ám.Egyszer téma volt a fityesz és én mondtam hogy milyen szar és úgy őrjöngött hogy ne tudd meg :D
Űgy védte őket mintha az élete múlna rajta
Nem hallgatott meg engem és folyton a szavamba vágott mert nem akarta hallani az igazságot mert ő egy alternatív valóságban él tehát migráns soros gyurcsány és a tudata ennyi
Rá is hagytam mert ilyennel nincs miről beszélni
Rosszabb az ilyen ember mint egy szektás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!