Mit tennél, ha egy napig Orbán Viktor bőrébe bújhatnál?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 07:48
11/27 anonim válasza:
#11, nem, nem kedvelem. Ugyanakkor megölni sem ölném meg, pedig több korábbi válaszoló is ezt tette volna.
12/27 anonim válasza:
12# Nem kedvelek valakit, akkor a pénze se kell:)
13/27 anonim válasza:
Hazafias kötelességből, a magyar nép érdekében azonnal tökön szúrnám magam!
14/27 anonim válasza:
Az egész balos ellenzéket börtönbe záratnám, kivéve a Márki-Zay Pétert és a Gyurcsány Ferencet, mert őket diliházba csukatnám... Illetve Berlint és Brüsszelt porig bombáztatnám...
15/27 anonim válasza:
14: Viktor, hogy tudtál meglógni a kezelés alól?!:)
16/27 anonim válasza:
#15 Madár,ezt benézted, Dobrev Klára vagyok...
18/27 anonim válasza:
Végre felvállalnám magam és női ruhában, transzyként vonulnék be a parlamentbe, úgy, hogy egy dildó lóg ki a fenekemből és igy adnék interjút az összes tv-nek,
19/27 anonim válasza:
A válaszokból jól látszik, ha hatalom lenne sok ember kezében, mit tenne.
Egyik válasz se arról szól, hogy mit csinálna jobban, vagy változtatna pozitív irányba. Ez elég lehangoló.
20/27 anonim válasza:
Nekem volt "hatalom" a kezemben, egy munkahelyen 3 embert irányitottam. Fszm se akarja még egyszer, mert mindegyik másra akart rávenni, más irányba ment volna.
Szvsz, nem a válaszok a lehangolóak, hanem az, hogy egyáltalán valaki vágyik arra, hogy másokat irányitson, befolyásoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!