Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországnak nincs jövője?

Magyarországnak nincs jövője?

Figyelt kérdés

A gazdaságunk az egyik legrosszabbul teljesít, a világ 3 leggyengébb valutái közt a forint, tartósan. A koronavírus ellen való védekezés óriási kudarc, itt van a legnagyobb többlethalálozás. Az ország csutkára el van adósodva uzsorahitellel és az emberek is. Olyannyira, hogy már a választásunkat is keleti szavazatszámláló szoftverekkel fogják lebonyolítani, azaz nem mi fogunk választani kormányt, hanem az akiknek tartozunk.

Ki lehet mondani, hogy Magyarországnak nincs jövője?

2021. nov. 24. 04:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Én azt gondolom, látva, hogy sokkal kisebb dolgokért más népek össze tudnak fogni és több százezres nagyságrendben utcára vonulni ha nekik nem tetszik valami, mi pedig sokkal durvább dolgokért csendben tűrünk, akkor ennek a magyar népnek nincs jövője valóban. Már legalább 10 éve így látom. Régebben nem tudom mi volt, mert fiatal vagyok hozzá.
2021. nov. 24. 04:34
 2/13 Fsms ***** válasza:
77%

Van jövője, csak megint elúszott egy lehetőség. Az elmúlt 10 évben COVID előtt, ömlött a pénz a gazdaságba (EU forrás, világ gazdaság növekedése miatt) . Sajnos a Fidesznek nem volt valós gazdaság politikája, nem termelő beruházásokba fektetett jellemzően.

Ennek a levet több generációja fogja nyögni, míg a soha nem látott eladósodást visszafizeti.

Azaz lesz, de nehéz.

2021. nov. 24. 05:12
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Pár generációt előre tekintve egy országnak sincs jövője, előbb utóbb eljut oda az ebmeriség, hogy egy bolygó lesz.
2021. nov. 24. 05:19
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Gyáva népnek nincs hazája

Franciországban orbán, meg a komplett fideszes politikai elit tokkal vonóval lógna póznákra tűzdelve

2021. nov. 24. 05:47
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Se ezzel a jelenlegi-, se azzal az esetlegesen jövő csapattal nincs jövője. De talán nem a társadalommal van gond? Nem ezzel az állandó meghunyászkodással?
2021. nov. 24. 05:53
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván van aki mindennek a rossz oldalát nézi meg van aki jót.

Én felépítettem a házamat,nevelem gyermekeimet,több nem kell.😉

2021. nov. 24. 06:49
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Nincs, ki kell menni Ausztriába amíg lehet.
2021. nov. 24. 06:53
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
És jövőre ez még rosszabb lesz.
2021. nov. 24. 06:55
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Van, csak nem ezzel a kormánnyal.
2021. nov. 24. 07:01
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Az utolsó nagy magyar összefogás 1956 októberében volt. Manapság már az összefogás szikrája sincs meg az emberekben, egyetlen dolgot kivéve. Adóztasd meg az internetet és máris százezrek leszek az utcákon.
2021. nov. 24. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!