Hogy is jön ki ez a Covid-matek?
Az oltásellenzők mantrája az, hogy az egész járvány a gyógyszercégek profithalmozása miatt lett egy laborban kitenyésztve. De pontosan hogy is jön ki ez nettó pozitívra a háttérhatalomnak, ami elvileg a világgazdaság minden területét irányítja?
A Pfizer és a Moderna idén és jövőre együttesen kb. 170-180 milliárdos vakcinabevétellel terveznek, ezzel leuralva a globális piacot. A J&J 20 alatt, az Astra pármilliárdos. Az oltások világpiaca kb. 200 milliárd dollárra tehető 2022 végéig, ennek valamekkora része a profit. Ez magyar nézőpontból sok pénz, de Biden elnök az elmúlt héten vitt át a Kongresszuson egy 1800 milliárdos infrastruktúrafejlesztési csomagot, és egy másik 2200 milliárdos még jóváhagyás alatt van, de esélyesen átmegy.
Akkor hogy érte meg a háttérhatalmaknak csak a gyógyszergyárak kedvéért ez az egész?
Az ENSZ szerint a gazdasági visszaesés globálisan 8,5 trillió, azaz 8500 milliárd dollárba is kerülhet.
Olyan butuskák lettek volna a háttérhatalmak, hogy 2021-ig nem sikerült volna megszerezniük a főbb gazdasági ágazatokat és most kényszerülnek erre egy ilyen óriási veszteség benyelésével?
Vagy hogy van ez? Segítsetek!
A te matekod senkinek nem jön ki.
Vedd fel az oltást, aztán maradj csendben.
Ismét kőkemény, minden vitán felül álló érvekkel lettem szembesítve :((
Hát akkor várok tovább.
Miért lenne titok? Természetesen be vagyok csatlakozva a globális irányítórendszerbe 3 oltással🥰 Mivel a szakmámnál fogva korán kaptam az első kettőt és emiatt a 3.-at is, ezért a negyedik is kinéz már valamikor tavasszal.
Így már természetesen értem a chemtrailek üzenetét, lefordítsam neked?
De én buta vagyok, magyarázd már el, hogy hol máshol profitálnak a (((háttérhatalmak))) a hangoztatott vakcinabeszerzéseken túl is!!
Illetve azt is, hogy miért szorulnak erre 2022-ben, milyen területeket voltak képtelenek a papíron korlátlan uralmuk alá vonni a járvány kezdetéig, s miért?!
Tanulni szeretnék!!!
Tudom, hogy buta vagyok, ezért szeretnék olyan okos (és sikeres) lenni, mint Ti! Akik mindent átlátlnak az árufeltöltői szakképesítésükkel!
Szóval továbbra is kérdezem: Hogy is jön ki ez a Covid-matek???
Én félig meddig orvos vagyok... Nem feltöltő.
A te matekod nem jön ki. A coviddal mindenki jól jár a hatalomban valamilyen formában, kivéve a nép.
Bejelentették hogy kötelező az oltás egy jarvanyban, ahol kb annyian halnak meg, mint a dohanyosok.
"A coviddal mindenki jól jár a hatalomban valamilyen formában, kivéve a nép."
Erről várom a linkeket, száraz adattáblákat hónapok óta. De csak a hablaty megy, hogy ez mennyire nyilvánvaló.
"Én félig meddig orvos vagyok..."
Szóval egy gyógyszernagyker sofőrje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!