A mostani parlamentben, kormányban kik a zsidók?
Nem minősítem a kérdezőt, mert kivágnának innen. Ennyi baromságot. Jobb lenne ha mással foglalkozna.
De csak hogy ne haljon meg hülyén.
Orbán köztudottan református. Kósa, Lázár szintén. templomba járnak, presbiterek. Varga Mihály is, a karcagi református gyülekezetben.
Fónagyról köztudott a származása. Ő az országgyűlés egyetlen holokauszt-túlélője. Egy rendes ember és jó szakpolitikus.
És akinek a zsidóság egyenlő a zsidó vallással.
már nem azé kérdező.. de akkor szerinted ki a zsidó? szerinted az a személy aki református, vagy katolikus az lehet zsidó?? hiába nevezzük Kohnnak, vagy Grünnek, attól még ő katolikus lesz, ha az a vallása.. (am nagyon sokszor mikor szidjátok a zsidókat a vallást is szidjátok h gojoznak, meg talmud stb.. szal döntsétek már el) vagy vki származási alapon lehet zsidó.. de az csak annyira zsidó mint amennyire én vagyok keresztény.. attól hogy anyám keresztény és apám is, attól én még nem vagyok az..
Hát ebben az országgyűlésben egyértelmű, hogy a Fidesz cionista ideológiát is képvisel. Nem állítom azt, hogy a Fidesz soraiban zsidók ülnek, ne essen félreértés!
De aki a politikában jártas egy csöppet, főleg ismeri a Fidesz húzásait, az azt is tudja, hogy a Fidesz testvérpártja egy IZRAELI Likud nevű párt. Ez hivatalos!
Szóval...
Gratulálok az előttem szólónak. :)
Inkább verem egy Gárdistanénire, mint Ábrahám fiacskáira, te meg verd rájuk, sok b*zira.. :)
Szebb Jövőt!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!