Hány covid hullámnak kell még eltelnie ahhoz, hogy a Mi Hazánkra szavazz, akik végez vetnének ennek az egésznek?
Annyi hullám lesz, amennyire a tömeg média vevő. Ha semmi hír nem szólna arról, hogy jön a következő hullám, egy fertőzött sem lenne és erre Toroczkai rá is világított egyik videójában.
Te hány hullámot fogsz még elviselni, hány elpazarolt hónapokat/évet az életedből?

Már most a Mi Hazánkra szavazok. Hogy miért? Mert az egyetlen párt aki nem a világ elitjének és a deep state-nek a csicskása. A Fidesz meg a baloldali koalíció is ugyanannak az éremnek a két oldala.
Toroczkai úr youtube csatornáját ajánlom mindenkinek, aki hajlandó felébredni és szembesülni vele, hogy milyen is a világ. Persze nem lesz olyan kellemes, mint a köztévés szennyet hallgatni.
22/L egyetemista (gondolom van akinek releváns infó)

Elég randa "lány" lehetsz, az se igaz hogy egyetemista vagy.
Ha szerinted a torockai féle ostoba patkány valósága az igazság, akkor nemcsak ronda vagy de ostoba is.
Én meg nem nézen annak a sz*rnak a csatornáját. De azért kb sejtem hogy kb ugyanaz mint a fidesz, csak méég nemzethybb.
Primitív hulladék sz*r.

Gratulálok neked előttem szóló.
Ha valakinek mások a politikai nézetei mint neked, az biztos ronda.

Dehogyis, te csak azt hiszed,hogy nem adta el magát.
Tudják hogy van pár ember akit be lehet hülyíteni, de nincs túl sok esélyük.

A sok antivaxxernek érdemes lenne vetnie erre a képre egy pillantást:
A 2 hétre jutó halálos eseteket mutatja a felnőtt népesség átoltottságának függvényében.
Teljesen jól mutatja, hogy kb 75%-os átoltottságnál drasztikusan csökkenni kezdenek a halálos esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!