Ellenzéki győzelem után van rá esély, hogy meg lesz szüntetve a labdarúgás állami támogatása?
Kétharmaddal tudnak adótörvényt módosítani és leállítani a tao pénzeket.
De az ellenzéki kétharmad ma scifi kategória.
Lebontani nem kéne ha már egyszer megvan, de be kell szüntetni minden állami támogatást az összes sportra. Támogassák őket szponzorok, ne az állam az adófizetők pénzéből.
Ugyan ez vonatkozik az egyházakra is. Tartsák el őket a hívek, ne mi az adónkból.
A fecsúti stadion orbán hátsó kertjében a diktatúra a korrupció és az önkény megtestesülése.
Így példa statuálásból, hogy ilysemi többet nem történhet meg országunkban szerintem példa értékű lenne a lebontása és teljes eldózerolása.
" Nagyon kevés sport tud bármilyen profi szinten működni állami pénzek nélkül."
Édes vagy, hogy azt hiszed, hogy ez bárkinek is kötelező. Kit érdekel? Akkor nem működik majd "profi szinten" a focika, és?
"Például a legnagyobb, legnevesebb európai fociklubbok is rendszeresen állami támogatásra szorulnak."
Mégis kik? Én még egy ilyenről nem hallottam, legalábbis a nyugati demokráciákban nem.
"a legnagyobb, legnevesebb európai fociklubbok is rendszeresen állami támogatásra szorulnak"
Mondanál erre csak egyetlen egy példát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!