Ellenzéki összefogással szimpatizálók (én is az vagyok): benneteket kicsit sem zavar Márki-Zay Péter szerintem túlzott mértékű tőkésbarát/multibarát mivolta?
Az ellenzéki és kormánypárti szavazók párhuzamos univerzumokban élnek, mondhat bármit MZP, akkor is van egy jelentős réteg akinek csak az számít, hogy Orbán menjen.
Ez hogy nem az a messiás akire vágynak vagy akire szükségük lenne a baloldali érzelmű embereknek szerintem a nagy többség számára még nem derült ki.
szerintem itt vágyakról ritka nagy naivitás lenne beszélni.
itt a jelenlegi tét, hogy jövőre bukjon a fidesz, és így ne tudjanak kilépni az eu ból.
mert kilépés után örök hatalomban maradnának és totálisan elszegényedne az ország.
szóval ennyi a cél a 4 évre.
esetleg még egy eu ügyészségbe belépés de az már a max.
ennyit kell márkinak elérnie.
hogy eu tagok maradjunk és az eu ügyészséghez való csatlakozással ha nem is a közeljövőben de még orbán életében eljöjjön az, hogy börtönbe sikerül juttatni és ott haljon meg elítéltként.
bármilyen más cél vagy ábrándkép csak akkor jöhetne szóba, ha 2/3al tudna győzni az összefogás.
Mit vársz egy hatpárti koalíciótól ahol jelentősen eltérő politikai irányvonalak egyesülnek és egyetlen összekötő kapocs hogy menjen orbán.
Aztán majd lesz valami a választás után, de erről még csak a minimumok szintjén hajlandóak beszélni vagy hallgatnak. Ha véletlenül nyer az összefogás, sok választónak nagy meglepetés lesz és egy hónap múlva tele lesz a gyk olyan hozzászólásokkal hogy nem erről volt szó, szemetek, ha ezt tudom nem szavazok rájuk.
Ha az bekövetkezik amit leírtál akkor 4 év anarchia, gazdasági visszaesés káosz, szabadrablás.
Ti fogtok imátkozni egy előrehozott választásért.
Megszavazták,ez van.
Ti akartátok az összefogást,MZP nyerte az előválasztást,nyeljétek le MZP hülyeségeit.
Repedezik az összefogás rendesen. Annácska kikelt MZP ellen. A jobbikos fickó félrekefél és a pártnál sem áll a legjobban a szénája. Karácsony eltűnt a ködös pesti éjszakában. Egyetlen stabil pont maradt csak és az Gyurcsány. Feri ismét te vagy az utolsó esély.
Igaz hogy veled nem lehet választást nyerni de legalább vagy nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!