Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem teszi...

A kormány miért nem teszi alapjoggá a home officet, ott ahol lehet?

Figyelt kérdés

Nyilván a fizikai munkáknál nincs erre lehetőség.

De a szellemi munkák nagy részénél, ahol nem kell személyes kontakt az ügyféllel, ott működne.

Én régóta így dolgozom és a férjem is.Havonta 1x kell bejárni.

A home office nagyon családbarát, ugyanis mindketten itthon vagyunk.Korábban is visszatudtam menni dolgozni.Tervezünk harmadikat is.

A gyerekek nagyon élvezik,hogy mindketten mindig itthon vagyunk.

Főzni is tudok,van rá idő, ha elvagyok havazva, csak akkor szoktam rendelni.

Eleinte voltak kiadások, mint kényelmes, ergonomikus szék és lifteztethető asztal,de szerintem megérte.Rengeteg időt megspóroltam vele.

Reggel nem kell kocsiba ülni és menni,hanem felkelünk Kb negyed 8-kor, reggelizünk kényelmesen és mehet a munka.

2021. nov. 22. 19:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Persze, hogy kényelmes mert a legtöbb ember 1-2 órát dolgozik naponta és nem azért mert lusta. Otthon legalább a maradékot nem kell kitöltenie bájcsevejjel, fél órás kv szünetekkel, jópofizással, unatkozással, na meg értelmetlen meetingekkel.
2021. nov. 22. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"A kormány miért nem teszi alapjoggá a home officet, ott ahol lehet?"

Azért te okostojás, mert a home office NEM ALAPJOG!

Ha nem tetszik neked a munkahelyed akkor keress másikat! Ennyi!

2021. nov. 22. 21:52
 13/16 anonim ***** válasza:

#6 "Sok mindent pontosan le kéne hozzá szabályozni."

Szabályozva van a "sok minden".

Az a baj, hogy a kérdező és a hozzá hasonlók ezt nem fogják fel, hogy a home office az egy LEHETŐSÉG és évek óta a munkaadó lehetősége, hogy engedi vagy nem engedi, segíti vagy nem segíti. Minden szabály meg van hozzá alkotva, minden kész, ha a munkaadó úgy dönt akkor lehet home office-ban dolgozni már sok-sok éve.

A testvérem már 15 éve beszélte meg a cégével, hogy otthonról dolgozik. Eleinte 2 napot, aztán amikor kiderült, hogy működik, akkor állandóan, csak ritkán kellett bemennie. Már akkor is szabályozott volt minden, a bejárásától, a céges gép használatán át a biztosításig. Csak könnyebb a kérdezőhöz hasonlóknak követelőzni, mint utánanézni a szabályoknak és lehetőségeknek.

2021. nov. 22. 21:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Bár sosem tartottam hiteles jobboldalinak a Fideszt, de a jobboldali kormányzás egyik ismérve, hogy az ilyet a munkáltatókra bízza. Amelyek pedig egy idő után engednek, mert igény lesz továbbra is a homeoffice-ra.

Persze egy multi pl. nem így fog működni...

2021. nov. 22. 23:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha levágják a lábaimat akkor is elmegyek szavazni Orbánra.
2021. nov. 23. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös

Meg is érdemelnéd, hogy ezért levágják.

2021. nov. 23. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!