Mit szóltok az Alapjogokért Központ új kezdeményezéséhez, ehhez a híradóhoz, amely lerántja a leplet a baloldalról?
Amint megláttam ezt a hiteles forrást....nem olvastam el,de gondolom,mi áll benne..
Az alapjogokért központ....na arról is lehetne írni pár sort,de nem tennék ki az ablakba.
Gondolom Gyurcsány/Soros/Brüsszel a végkövetkeztetés.
Ásít.
#5 "Amint megláttam ezt a hiteles forrást....nem olvastam el,de gondolom,mi áll benne.."
Így vagy te mindennel. Nem érdekel a valóság még véletlenül sem figyelsz oda arra amit neked mondanak, még megzavarna abban amit elképzeltél.
Elég érdekes dolog képzeletnek nevezni az igazi valóságot.
A fidesz és hívei vannak kb 2-3 millióan.A többi magyar,sőt,jóformán az egész világ az nem számít.Csak a fidesz mindenek felett.
Tudod,aki ezt a sok mandíneres fasadékot benyalja,az sem banná,ha viktória ott a helyszínen venné el a gyerekétől az utolsó falatot.Masnap rohanna a fideszre szavazni.Gratulálok!!
Na ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!