Miért sirják vissza sokan a Kádár korszakot?
Figyelt kérdés
Mert talán sokkal kevesebb volt a családon belüli eröszak,és a lopásért is sokkal nagyobb büntetés járt mint mostanság?2021. nov. 22. 18:17
11/14 anonim válasza:
Igen igen szép idők voltak a szocializmusban
A Sztálin szobrot is csak azért döntötték le hogy könnyebb legyen kifênyesíteni.
Bírom amikor olyanok sírnak vissza régebbi rendszert amikor nem is éltek benne
12/14 anonim válasza:
De tényleg, azok mit éreznek, akik rendszerváltás után születtek és visszasírják a Kádár korszakot? Én '83-ban születtem, nem sokat éltem a szoc. rendszerben, de sose mondanék ilyet, hogy visszasírom. Véleményem azért lehet róla. Bár véleményem a Fidesz rendszerről is van, erősen negatív. 😊
13/14 anonim válasza:
Mert nem volt az olyan rossz, mint amilyennek azt hallod a jelenlegi médiában. De mivel úgy kezdődik a rendszer neve, hogy Komm... és végződik: unista, ezért gyűlölni, rühelleni kell, megvetni, és elfeledni. Ez van akkor, amikor benyalunk az amerikai normáknak, a BBC-nek, CNN-nek.
14/14 anonim válasza:
Azért, mert a magyar alapvetően egy egyszerű, fejlődésre képtelen népség.
Nekem is van egy 50es ismerősöm, aki nosztalgiával gondol arra az időszakra, mert elvolt abban hígfosban. Nem beszél nyelvet, külföldre nem hajlandó utazni, képtelen normális munkát szerezni.
A prolik nosztalgiával gondolnak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!