Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ausztriai állampolgárok...

Az ausztriai állampolgárok tűréshata miért jobb mint a magyaroké?

Figyelt kérdés
Oebán azt mondta nálunk nem lesz kötelező oltás mert túl van a magyarok tűréshatárán a kötelező védő oltás beadatása amivel sokezer ember életét megmenthetne...irigylem Ausztriát ott legalább a kormány kezébe veszi a dolgokat nem úgy mint ez a teszetosza jelenlegi magyar kormány.
2021. nov. 20. 16:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

19-es ezt már tényleg ne😂. A pcr teszthez a nyálkahártyából vesznek mintát, a mucin rétegből, aminek az a feladata, hogy megfogja, első védvonalként a kórokozókat és a vírusokat. Ilyen őszi téli felsőlégúti betegséges szezonban ez tele van elpusztított kórokozók maradványaival, hisz az a dolga😃

Akik bevezették a pcr tesztet és kidolgozták a protokollt nagyon magasan képzett orvosok, virológusok egyéb, nálam sokkal okosabb emberek. Így mindig biztosítható a fertőzöttek utánpótlása. Folyamatosan találkozunk kórokózakkal, nincs olyan pillanat, hogy nem. Ezért addig lesznek kovidra pozitívok ameddig pcr tesztelnek, szerintem ez nem olyan bonyolult. Ezért is van annyi tünetmentes fertőzött, hiszen nem betegek, a mucin réteg megölte, csapdába ejtette a vírust és az nem jutott tovább. Nagyon bölcsen ezt a fogalmat is megalkotta valaki jó előre, hogy tünetmentes fertőzött. Ráadásul a pcr teszt nem is tud különbséget tenni a koronavírusok közt, mert hiszen ez egy nagy vírus család, ezek a nátha vírusok, vagy mik

Ha valami butaságot írtam, javitsd ki nyugodtan, szívesen tanulok😂

2021. nov. 20. 19:29
 22/29 anonim ***** válasza:
38%

Aki lepontozta a 21-es válaszomat, kérem szépen, mondja már meg legyenszíves hogy miért. Hátha valami marhaságot írtam és szeretném tudni, hogyha butaság.

Tényleg, csak annyit kérek, hogy írja oda, hogy ez nem így van, hanem így és így😂

Köszi. 21#

2021. nov. 20. 20:22
 23/29 anonim ***** válasza:
40%
Ott erős tüntetések voltak.
2021. nov. 21. 16:32
 24/29 anonim ***** válasza:
5%
19:29: amit leírtál, az konteós zagyvaság, amire még reagálni sem érdemes.
2021. nov. 21. 16:47
 25/29 anonim ***** válasza:
59%
24-es,te madár😂 ez tudományos tény, nézzél már rá, csak a wikipédiára, másra nem is kell. De van anyag róla bőven. 😂
2021. nov. 21. 18:13
 26/29 anonim ***** válasza:
52%
Úgy látom, fogy a bérrettegők muníciója, már csak annyit tudnak magukból kipréselni, mint a 24-es. Persze megértem, hogy a tényekkel szemben nem nagyon lehet érvelni.
2021. nov. 21. 18:26
 27/29 anonim ***** válasza:
36%
25! ja nem konteós baromság, hogy így "cándékosan van ott a vírus"! 🤣🤣 érdekes, mikor én covidos voltam ott volt a vírus a PCR teszten, mikor meggyógyultam meg nem, pedig elvileg ott kellett volna lennie a konteód szerint, elvégre a nyálkahártyán biztos ott marad...
2021. nov. 21. 18:40
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Vicces, hogy a bérrettegők mindig a tudománnyal jönnek, aztán amikor valaki ír egy tudományosan alátámasztott érvet velük szemben, abból semmit nem értenek :D
2021. nov. 21. 18:52
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

A 18:40-es megmondta, mi a probléma a "nagy tudományoddal".

Ennyit rólad.

2021. nov. 21. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!