Az ausztriai állampolgárok tűréshata miért jobb mint a magyaroké?
19-es ezt már tényleg ne😂. A pcr teszthez a nyálkahártyából vesznek mintát, a mucin rétegből, aminek az a feladata, hogy megfogja, első védvonalként a kórokozókat és a vírusokat. Ilyen őszi téli felsőlégúti betegséges szezonban ez tele van elpusztított kórokozók maradványaival, hisz az a dolga😃
Akik bevezették a pcr tesztet és kidolgozták a protokollt nagyon magasan képzett orvosok, virológusok egyéb, nálam sokkal okosabb emberek. Így mindig biztosítható a fertőzöttek utánpótlása. Folyamatosan találkozunk kórokózakkal, nincs olyan pillanat, hogy nem. Ezért addig lesznek kovidra pozitívok ameddig pcr tesztelnek, szerintem ez nem olyan bonyolult. Ezért is van annyi tünetmentes fertőzött, hiszen nem betegek, a mucin réteg megölte, csapdába ejtette a vírust és az nem jutott tovább. Nagyon bölcsen ezt a fogalmat is megalkotta valaki jó előre, hogy tünetmentes fertőzött. Ráadásul a pcr teszt nem is tud különbséget tenni a koronavírusok közt, mert hiszen ez egy nagy vírus család, ezek a nátha vírusok, vagy mik
Ha valami butaságot írtam, javitsd ki nyugodtan, szívesen tanulok😂
Aki lepontozta a 21-es válaszomat, kérem szépen, mondja már meg legyenszíves hogy miért. Hátha valami marhaságot írtam és szeretném tudni, hogyha butaság.
Tényleg, csak annyit kérek, hogy írja oda, hogy ez nem így van, hanem így és így😂
Köszi. 21#
A 18:40-es megmondta, mi a probléma a "nagy tudományoddal".
Ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!