Melyik miniszterelnök-jelöltre szavaztok a 2022-es választáson?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 10:39
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor (Fidesz-KDNP)
Márki-Zay Péter (DK-Jobbik-Momentum-MSZP-P-LMP-MMM)
Toroczkai László (Mi Hazánk)
Kovács Gergely (MKKP)
Volner János (Volner Párt)
Szanyi Tibor (ISZOMM)
60 szavazat
3/14 anonim válasza:
Pártokra és egyéni képviselőjelöltekre lehet csak szavazni. A határon túli magyar állampolgároknak pártlistákra, egyéni jelöltekre nem.
6/14 anonim válasza:
Volner, Szanyi???
Ember, kik ezek a szerencsétlenek?
Az egyik a Jobbikot (aztán a Mi Hazánkat) árulta el, a másik a cuclistákat!
Karrierista, bérelhető agyhalottak!
7/14 anonim válasza:
Egyikre sem, mert a parlamentáris demokráciában a miniszterelnököt a parlament szavazza meg, nem én.
Én csak azt tehetem, hogy a két szavazatommal olyan legyen a parlament összetétele, ami szerintem OK.
8/14 anonim válasza:
Toroczkai Lászlóra! (Mi Hazánk Mozgalom) és azért mert ők nem azt ígérik hogy "ilyen segélyt meg olyan segélyt adok" hanem hogy "így fogjuk rendbe tenni a gazdaságot és a munkahelyeket, a béreket pedig így fogjuk!" na én pont ezért (és még sokan mások is) ezért szavazunk a Mi Hazánkra!
10/14 anonim válasza:
Én egy magyarra, - ha méltóvá válik valaki erre az addig eltelt idő távlatában, de nem érzem ezt a "fenyegetést"! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!