20: Bocs, tudod én zenerajongó vagyok, rendszeresen járok koncertekre. És nem mindig lerészegedés céljából, hanem hogy lássam egy kedvelt előadómat. Külföldön élek, december közepén hazautazom újévig, van pár kinézett koncertem. Amik remélem, meg is tartatnak, nem hoznak be addig semmi szigorítós, lezárós hülyeséget.
2021. nov. 21. 10:24
22/36 molnarmarcell21 válasza:
Oszt' nappal nem müxik az erősítő vagy mi a baj?
2021. nov. 21. 10:27
23/36 anonim válasza:
22: Mert ugye zenekarokra jellemző, hogy délután 4-5 óra tájékában koncerteznek, ugye?
De ti most komolyan elképzelitek azt, hogy este nyolctól reggel hatig kijárási tilalom, de nappal meg minden fullon működik?
2021. nov. 21. 10:33
24/36 anonim válasza:
Szórakozási időpontnak nem problémás a hétvége, ill. ünnepnap, - a normális többség nem kíváncsi az éjszakában hempergőkre.
2021. nov. 21. 11:59
25/36 anonim válasza:
24: Itt nem erről van szó. Hanem hogy semmi logika nem lenne abban, hogy este meg éjszaka kijárási, de nappal amúgy minden ugyanúgy működik. Ha behoznak kijárásit, akkor nappalra is amennyire csak lehet, le fogják minimalizálni a dolgokat, ahogy az tavaly ilyenkor is történt.
Hasonlóan érdekes elképzelés egyes diákok részéről, hogy a suli zárjon be, legyen online oktatás, de a didzsi, a pláza meg a Burger King maradjon nyitva.
2021. nov. 21. 12:07
26/36 molnarmarcell21 válasza:
ma 10:33
Miért ne? Miért ne lehetnének koncertek délután? Csak az alkesz drogosok ragaszkodnak az esti időpontokhoz, a gyerekkel is délelőtt megyünk Halász Judit-koncertre, orgonahangverseny is délután 5-6 magasságában szokott kezdődni.
2021. nov. 21. 12:10
27/36 anonim válasza:
26: Egyedül a nyári fesztiválokon szokott olyan lenni, hogy normál, felnőtteknek (is) szóló könnyűzenei előadók már délután 4-5 óra tájt koncerteznek. De általában akkor sem a legismertebbek, a nagyágyúk ha tehetik, minimum este hétre rakatják magukat.
2021. nov. 21. 12:17
28/36 anonim válasza:
Ezen lesznek kénytelenek 20:00 órás "roló" esetén változtatni. Ha nem képesek erre, akkor úgy jártak. Van lehetőség az interneten is koncertezni, - mint említettem, minden csak elhatározás és szervezés kérdése. Ha rugalmatlan valaki, akkor viselje a keresztjét!
2021. nov. 21. 12:20
29/36 anonim válasza:
28: Mert a netes raktárkoncertek aztán kurvára visszaadják az élő buli feelingjét.
Még egyszer megkérdem, mi lenne a logika abban, hogy nappal minden teljesen nyitott, éjjel meg teljesen bezárt?
2021. nov. 21. 12:31
30/36 molnarmarcell21 válasza:
ma 12:31
Az, hogy este nyugodtan alszik mindenki és reggel kipihenten ébred. Havi egyszer meg nem bánom, ha van egy hosszú hétvége, ahol szétcsaphatják magukat az erre vágyók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!