Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megfigyeltétek ti is, hogy a...

Árokpart kérdése:

Megfigyeltétek ti is, hogy a járvány egy bizonyos szakaszában mintha menetrendszerűen kezdődne el a médián keresztül az emberek paráztatása?

Figyelt kérdés
Most félre ne értse senki nem a járvány terén vagyok szkeptikus sőt mindhárom oltással beoltatttam magamat a harmadikkal is már szeptemberben. Igazából úgy mondanám, hogy a médiákkal vagyok igazából szkeptikus. Ugyanis az utóbbi 1-2 napban kezdődött el úgy igazából ez a fajta kissé legalábbis számomra félelemkeltő kommunikáció amit nem vitatpm a még oltatlanok miatt kell is. Ellenben és most jön a de szó: Ezelőtt kb. 1,5 hónapja is már kezdett a járvány erősödni, ugyanúgy a kórházakba is fokozatosan egyre jobban kerültek betegek, magyarán ugyanúgy zajlott már újra a járvány bőven, ennek ellenére a médiában a kirándulásokat, kultúrális műsorokat, politikai műsorokat, eseményeket népszerűsítették, gyakorlatilag szinte egészen mostanáig a koronavírus tájékoztató Facebook-os oldalon meg honlapon kívül szinte majdnem egy szó sem esett a járványról vagy csak alig mind a televíziós és mind a internetes és közösségi médiákban. Pedig volt csak kirándulgattunk, moziba, színházba jártunk és sorolhatnám. Van ennek a jelenségnek egyébként konkrét célja vagy csak véletlen lenne és csak rosszhiszemű lennék? Kinek mi a véleménye erről?
2021. nov. 19. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem sem csak úgy van. Ez olyan mint a sorozatok. Évadok vannak. Az új évadok általában ősz végén kezdődnek.
2021. nov. 19. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Ellentmondást érzek. Mitől félsz, ha magadba tolattad a harmadikat is?

Kifejtenéd?

Hiszen a lakájmédiában szó sem esik, arról amit oltottak írnak magukról az oltást követően.

Nos, mitől félsz?

Több tonna oltóanyag rájukrohad, ha nem sikerült belenyomni mindenkibe. Ezeknek vannak tárolási költségei, és lejárati/felhasználási dátuma. Ezután veszélyes hulladéknak minősül, ami kezelése szintén rengeteg pénz, amit szintén az adófizetők állnak.

2021. nov. 19. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy GYK celeb ismerje már a kib....tt enter billentyűt, főleg ha már egy kib....tt kocka is. Olvashatatlan!
2021. nov. 19. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es A félelmet ne úgy értsed mint ha valamitól nagyon félsz, hanem elsősorban úgy értem, hogy rányomja teljesen a hétköznapokra a bélyegét ez a fajta kommunikáció. Holott eddig minden szép és jó volt a nyáron csillogás és ragyogás, nyaralás, ősszel kirándulás, kultúra ezek jöttek a médiákból mintha szinte egy aranykorba élnénk. Az ellentmondás a félelmetes.
2021. nov. 19. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A legfélelmetesebb, hogy nagyon erőltetik az oltást mindenféle felelősségre vonás nélkül.

Ki felel az ilyen esetekért?

[link]

2021. nov. 20. 00:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, bár szerintem le sem állt a pánikkeltés 2020 eleje óta. Ha minden igaz lenne, amivel mossák az agyunkat a koronavírussal kapcsolatban, akkor már rég kihalt volna az emberiség.
2021. nov. 20. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:

A negyediket is fölveszed majd? Ötödik is lesz és hatodik...

Nem hiszed?

Amit írsz, ez a húzd meg ereszd el technika. Ha a békát egyből forró vízbe teszik kiugrik, de ha lassan főzik gyanútlan marad.

Nyáron kiengedtek kikapcsolódni

2021. nov. 20. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Influenza szezon is mindig a hidegebb evszakokra jon elo ... valoszinu a kornyezet ilyenkor a legidealisabb az ilyen korokozok terjedesehez.

Ez magyarazhatja, hogy afrikaban nincs tul nagy covidozas ... ott inkabb ebolaznak es malariaznak ... amiket mi nem ismerunk az europai eghajlatunkon.

2021. nov. 20. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Tök igazad van kérdező. Szerintem maga a vírus és sajnos a szükséges intézkedések és a hírek amik átitatták a médiát nyomasztó volt, és a Tv-seknek is át kellet élniük mindezt. Szerintem ez egy enyhe, vagy nem enyhe trauma bolt, ki-hogy élte meg és szerintem foglalkozni kell vele lelki szinten. =)
nov. 17. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!