Szerintetek nálunk is kötelező lesz mindenkinek az oltás?
Figyelt kérdés
Ausztriában ez lesz. Mivel Orbán őket nézi, gondolom eljöhet itt is.
Ma is azt nyilatkozta, hogy az oltatlan vagy beoltatja magát, vagy meghal.
Mit gondoltok?
2021. nov. 19. 14:44
21/23 anonim válasza:
Választások előtt ilyet nem mernek lépni, amennyi oltásellenes van.
22/23 anonim válasza:
Tegyük fel,hogy valakinek egy erős immunrendszerrel született, és csak nehezen kap el egy betegséget. Ha ezzel érvelnek az oltatlanok teljesen igazuk van. DE! Mi van akkor,hogy hogyha a covidnak egy újabb fajtája jelenik meg és ágynak dönt ezt az oltatlan illetőt? Én megértem,hogy nagy az optimizmus, meg ebben a pánikos időszakban jó,hogy nem vesztik el az emberek a fejüket,de azért az egóból kicsit vegyünk vissza. Engem is az Úristen egy erős immunrendszerrel áldott meg, kb 5 éve nem döltem ágynak. Eddig ez volt, de akár 1 óra múlva akár 2 hét múlva ágynak dölhetek. És mivel én is emberből vagyok, így mindenki lebetegedhet. A védőoltás egy olyan védettséged ad, amely segít megelőzni,hogy lélegeztetőgépre vagy korházba kerülj. Ha oltás nélkül gyógyultál meg szerencsésenek érezheted magad, és ez nem azt jelenti,hogy már végleg mentes vagy a covidtól. Emberek, nem! Elkaphatod még 10x is a vírust csak x ideig leszel védett.
23/23 anonim válasza:
22. Attól még mindenki maga dönti el,mit csinál magával és mit nem.Pont.Én nem oltatom magam soha. És hiába jöttök azzal,hogy veszélyes vagyok a többiekre,mert akkor inkább kivonulok a társadalomból,de nem oltatom be magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!