Mi értelme volt az oltásoknaknak mikor ugyanolyan rossz a helyzet mint a 3. Hullámnál volt?
Figyelt kérdés
Tavaly áprilisban voltak kórházban ugyanennyien mint mint most. És a 4. Hullám még messze nem tetőzött.2021. nov. 19. 11:23
11/12 anonim válasza:
Az 1-esnek: az idióta barmok azok akik erőltetnek valamit valakire. Én beoltanám magamat hogyha nem én lennék a felelős azért hogyha valamilyen súlyos betegségem származna miután beoltattam magam. Nem most hanem pár év múlva. Mert nem ismerik ezeknek a hosszútávú mellékhatásait. Ti azért mondjátok az oltatlanokra hogy velük van teli a kórház ami nem igaz de azért mondjátok mert ti is már megbántátok már az oltást és azt szeretnétek hogy más se ússza meg akkor. Én nem voltam nyáron sehol sem szinte mert nem volt az a sz@r védettségi kártyám és sokan azért oltatták be magukat hogy mehessenek szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!