Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Fideszt szidja csak...

Aki Fideszt szidja csak állandóan az milyen oldalon áll?

Figyelt kérdés
Mármint értem én a hibákat, meg az emberek kiakadását, de mindenki úgy okoskodik ezekről, mintha 100% lenne náluk egy jobb megoldás. Engem az érdekelne, hogy az 500 pártos koalíció akik egy túrórudin összevesznek meg szidják egymást, a kis poén pártok vagy ki lenne akkor a jobb? Vagy ezek az emberek már időutazók, és tudják hogy van egy jobb párt ami még meg sem született? Engem ez tényleg érdekelne.

2021. nov. 18. 22:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#9 Az ilyen nagyon sokpárti fogások sehol nem működtek 1-2 évnél tovább a világon, de ennek utána is nézhetsz. Ezek meg annyira komolytalanok, hogy előbb teszek szavazatot egy MKP-ra mint rájuk. Főleg hogy a nagy jobboldali Márki urat úgy kifogja kúrni a DK ha nyerik a választást, hogy a lába nem éri a földet, Medgessy elvtárs is szépen el lett távolítva Ferkó által, mert útba volt neki, de majd tapsolnak ehhez is az emberek, hisz nem Orbán legalább ugyebár. Bár én megértem hogy valaki lát benne rációt, csak sajnos ha mélyebben belenézünk, ha ez most 0 ami megy, akkor az -1 lesz.
2021. nov. 19. 17:23
 12/26 A kérdező kommentje:
#2 Én adnék esélyt másnak is, de olyan szinten dilettánsok ülnek a másik székben, hogy egyszerűen nem menne, ha látnék bennük rációt hidd el én is inkább odatenném az X-em, de egyszerűen tényleg nincs jobb szó rá, mint hogy alkalmatlanok 1-2 ember levéve.
2021. nov. 19. 17:24
 13/26 A kérdező kommentje:
#3 Hasonlóan gondolkodunk ebben teljesen felesleges az álszentség a színfalak mögött.
2021. nov. 19. 17:25
 14/26 A kérdező kommentje:
#8 Azért tett ő, csak persze a saját zsebre játszás itt is jobban játszott, de az elmúlt 50 évi kormányok közül még ő tett eddig a legtöbbet, mégha undorítóan sokat is loptak el, de sajnos más még ennyit se tett az országért. A lejáratás részével nem feltétlen értek egyet, mert sok olyan esetben is hangot adott MO.-nak ami a mostanába elk*rvult EU-nak baszta a csőrét, mert nem úgy volt ahogy ők akarták.
2021. nov. 19. 17:27
 15/26 Senior Séf ***** válasza:
80%
Én nem bízom egyikben sem, de a Fidesznek az első lépése volt 10 éve, hogy a 17 milliós magánnyugdíj megtakarításomat (a többii 3000 milliárddal együtt) ellopta. Ettől eltekintve is az a véleményem, hogy a politikus olyan, mint a pelenka. Bizonyos idő után szaros lesz, és le kell cserélni.
2021. nov. 19. 17:32
 16/26 anonim ***** válasza:
60%

14: a lopás, a NÉP meglopása semmilyen okból, senkinek sem megbocsátható!!!

Aki lop, az takarodjon a sittre, és kussoljon!

Te meg szokj le a bűnpártolásról, amíg nem késő...!

2021. nov. 19. 18:19
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

Sehol nem cáfol az, amit írtál.

Másrészt meg, sehol a földön nem kellett olyan összefogás, mint nálunk. A fidesz és az összefogás között nem demokrácián, jogállamon belül van egy ideológiai törés.

Hanem az a törés, hogy demokrácia és jogállam legyen-e.

Hogy leegyszerűsítsem neked egy történelmi példára. A 2. vh-ban az amerikaiak és oroszok sem voltak haverok, viszont látták, hogy Hitler olyan szinten más gondol a világról, ami mindkettőjüket veszélyezteti, és az ő együttműködésük is működött évekig.

Szóval de, a történelem azt igazolja, hogy simán működhet egy ilyen együttműködés is.

Ahhoz pedig hogy egy miniszterelnök félre legyen állítva, kevés egy párt. Pont ezért mondtam a koalíciót, mint előnyt.

Jelenleg úgy látszik, hogy a dk, jobbik és momentum külön-külön képes lesz blokkolni egy döntést.

Vagyis mégha a dk a jobbikot maga mellé is állítja, akkor is meg tudja állítani a momentum, ami esélye, mivel a momentum MZP mögé állt Dobrevvel szemben.

Az MKKP-re szavazni meg jelenleg minimum eladott szavazat, de simán mondhatnám, hogy jelenleg a fideszt segíti a mostani számokat ismerve.

2021. nov. 19. 18:23
 18/26 anonim ***** válasza:
53%

Tisztelt hölgyeim és uraim!

Csak annyit írnék ide, hogy Soros György, Migráció és Brüsszel.

A kérdést biztosan Soros György egyik talpnyalója írta ki.

Köszönöm a figyelmet.

2021. nov. 19. 18:44
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

Nekem a 2 legfontosabb dolgot tönkretette a Fidesz.

1:

Az ingatlanárak azok elszabadultak hála a CSOK-nak meg a babavárónak és hasonlóknak. Éppen lakást szerettem volna vásárolni egy nagyvárosban erre rövid idő alatt megduplázódtak az árak és még a kezdő hitelt sem tudom felvenni mert nem elég hozzá az önerő.

Manapság aki szingli az totál le van fo*va. A CSOK miatt meg nem születik több gyerek még ha 5-ször annyi pénzt tolnának bele akkor sem. Igazából az ember életében ez a legnagyobb kiadás. Egy saját ingatlan és ezt tették tönkre!

2: Mérnöki Msc-t tolom viszont a felsőoktatást totál szétb*szták. Röghöz kötés, emelkedő tandíjak, tanulmányi szerződés, csökkentett vizsgaalkalmak és még egy tucatnyi vacak.

Rengeteg eladósodott fiatal lesz rövid időn belül. Nálunk csak a Bsc szakon több mint 95%-an buktak meg. Na már most mivel nem végzik el az egyetemet így meg kell téríteni a tandíjat most már. Ergo diploma nélkül akár több milliós tartozással kezdhetik a mai fiatalok az életet. Aztán csodálkoznak amiért már 800 000 ember húzott el innen külföldre.

UNDORÍTÓ és hányingerkeltő ez egyben. Ettől még egy döglött ló is jobb lenne miniszterelnöknek!

Sohasem szavaztam még illetve a környezetem sem, de most mindnyájan MZP-re fogunk elmenni szavazni.

2021. nov. 19. 22:52
 20/26 Jeffrey Spender ***** válasza:
Szabad kérdeznem, első válaszolóként miért lettem lepontozva ?
2021. nov. 19. 22:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!