Mi az oka, hogy az oltatlanokkal szemben politikai nyomás van?
Igen demokrácia van, senki nem kötöz le és adja be neked, mindig van másik lehetőséged, még ha nem is könnyű.
pl. ausztriában vagy romániában sokkal keményebb a kormányi fellépés az oltásért.
Spanyolok, Franciák, Olaszok ... náluk pedig magas az oltottság, és így alacsonyabb most a fertőzötség.
Lehet hisztizni hogy nem akarom, de nem politikai okból.
Huha, ha te azt hiszed, hogy ha nem eszel pizzát, akkor majd nem kapod el a COVID-ot, akkor nagyobb baj van a fejedben, mint hihetnénk.
Amúgy meg fogd fel, hogy a járvány megfékezése közösségi ügy, nem egyéni kérdés. Az oltás pedig nem génterápia, és minden oltás túl volt a megfelelő kísérleti fázisokon, mielőtt széles körben alkalmazni kezdték volna őket. Azóta pedig egyértelműen bizonyítottak.
"Elvileg demokrácia van"
Igen, és a többség oltakozik, a kisebbség - a barmok - pedig hülyeségeket beszélnek. Ergo ezeket az embereket erőszakkal kell rávenni az oltásra, de szerintem még így sem elég hatásos a ráhatás. Én törvény által tenném kötelezővé, és minden jogot megvonnék attól, aki nem hajlandó oltani. Az ország gazdasága függ ettől, tehát én azért éljek szarabbul, mert a gazdasági talpraállást hátráltatja pár agyhalott, iskolázatlan tulok, akik nem képesek vírushelyzetben bevenni a gyógyszert, emiatt elhúzódik a járványhelyzet? Ez szabotázs. Szabotálják a normálisan élni akaró emberek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!