A járvány elleni védekezésnek miért a maszkot tartják?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy senkit sem érdekel, hogy melyik gyerek vagy nyugdíjas mennyire piszkos kézzel fogja meg. Azért vannak kirívó esetek is. A földre esett maszkot emberek simán felkapják és visszateszik. Onnan, ahova lehet, hogy előző nap épp én köpködtem vagy a piszkot húztam le a cipőmről. Gondolom az egészségügyben nem így használják őket, vélhetőleg ott azért hatékony.2021. nov. 18. 05:50
11/16 Koplárovics Béci válasza:
"Épp ugyanúgy kiáramlik a füst oldalt-alul-felül és utána épp úgy gomolyog a fejem körül. "
A cseppek, amiken a vírus megtapad, szerencsére nem így működnek. Azaz már megint hibásan használja valaki az "ugyanúgy" kifejezést.
13/16 anonim válasza:
Az oltás nem működik, Magyarország nem működik.
14/16 anonim válasza:
Akik még MINDIG nem értik, hogyan működik a maszk, azok kérjék meg egy barátjukat, hogy álljon meg velük szemben fél méterre, és köpje szemen őket. Majd a barátjuk ismételje meg ezt úgy is, hogy előtte maszkot vesz fel.
15/16 anonim válasza:
A kérdezőnek meg az a válaszom, hogy elsősorban a másikat véded a maszkkal. Ebből a szempontból nem számít, ha előtte az a maszk a földön volt, vagy piszkos kézzel tetted fel.
Persze, ettől még nem jó, ha így tesz valaki, de a maszk hatékonyságán nem ront vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!