MZP lehet mégsem akarja elvenni a rezsicsökkentést?
Bizonytalan szavazó vagyok, Fideszből elegem van de inkább rá szavazok mert félek MZP elveszi a rezsicsökkentést, ugyanis sajnos így is alig jövünk ki olyan nagy a rezsink.
De láttátok az új videóját? Megint meginogtam.. elég szimpatikus dolgokat mond
Kedves kérdező, köszönöm hogy valóban saját véleményed van.
MZP-nek az a problémája a rizsacsökkentéssel, hogy ezzel együtt szépen alacsonyan lehet tartani a béreket.
Mert lehet hogy németo. Ban dupla ennyi a rezsi, csakhogy ott 4x ennyit keresnek.
Sokan ebbe egyáltalán nem gondolnak bele, hogy nem a rezsi sok, hanem a fizetés kevés.
Sajnos az alapvető dolgokra is ez igaz.
Egyáltalán nem durvák az árak, Németo. Val tudok jönni mert ott éltem 6 évet, ott is ennyibe kerül egy bevásárlás, csak hogy sokszorosa az ottani fizetés az itteninek.
Ez csúnya, tudom, de ez az igazság a fidesz nagy rizsacsökkentésével.
Az a baj, hogy ki vannak forgatva a szavai. Esetleg az egész beszédet meg kéne hallgatni, nem csak azt az egy mondatot amit kiragadtak belőle. Ennek a fél mondatnak több féle értelme is lehet attól függően hogy milyen kontextusba helyezed. A propagandisták feladata pont ez, a szavak kiforgatása és a lejáratás.
Addig rendben hogy néhány ezer forinttal olcsóbb a rezsi, de csak a naiv ember hiszi hogy arról a pénzről nagyvonalúan lemondanak. Vagy beszedik más formában, vagy a szolgáltató bevétel kiesése a szolgáltatás rovására megy (pl. nem jut fejlesztésre, korszerűsítésre), viszont akkor meg háborgunk hogy milyen szar a vízmű, milyen csapnivaló szolgáltatást nyújt. Amúgy egyszerű a megoldás, normális fizetéseket kell adni és senki nem fog rajta problémázni hogy néhány ezer forinttal több vagy kevesebb a rezsi. Ja, hát az valamiért nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!