Szerintetek helyén való egy politikus efféle proli megnyílvánulása?
Szabó Tímea: "Beszélek te hülyegyerek, hát bazd ki"
A: Helyén való, magam is hasonló kúlturközegben szocializálodtam.
B: Elitélendő, lévén hogy KÉPVISELŐ és inkább példát kellene mutatnia.
Teljesen helyénvaló.
Igazából nem értem hogy a fideszes "újságírók" miért akarnak ilyen interjúkat csinálni, mert úgyis azt írnak amit A PÁRT előír.
Bár biztos jó ha van alapanyag, amit A PÁRT követelményei alapján vághatnak össze, a megfelelő tartalomra.
Ahogy mondtam, felőlem élj az elszigetelt buborékodban.
Az első cikket még mindig a direkt36 hozta le, a 444 és a telex csak leközölte. Attól, hogy a kormánymédiában a direkt36 nem kerül porondra nem lesz kevésbé ismert. Egyébként a direkt36 is egy nemzetközi csoport része volt, a Guardian azért talán mond valamit, ha már ismertség.
Miért ne érdekelné a Fideszt az ellenzéki sajtó? Jó nagy ostobaság lenne, ha nem foglalkoznának vele. Például azt RTL miatt szólta el magát Kósa is.
Ha szerinted az Index független maradt, legyen. Nekem azért feltűnt az előválasztásnál a cikkek hangneme, de mindegy.
Kb félpercbe telt ránézni a "Guardian"-ra.:
Olvasótábor összetétele Szerkesztés
A lap olvasótábora elsősorban a brit politikai baloldal fősodrához tartozik. Egy 2005-ös közvélemény-kutatás szerint a Guardian olvasóinak 48%-a a Munkáspártra, 34%-a pedig a Liberális Demokratákra szavazott. Az öt évvel korábbi hasonló felmérés szerint akkor az olvasók 80%-a szavazott a Munkáspártra. Az olvasók elsősorban a liberális és bal oldali közép- és felső középosztály soraiból kerülnek
Nincs több kérdésem, a cnn, bbc duónak nem akarsz hitelességet adni? ( :
#15!
Teljesen lényegtelen, hogy a direkt36 hozta-e le elsőként, hiszen azt senki sem olvassa. (Érdekes, hogy elvben tapasztalt emberek készítik, de egy ócska blognak tűnik az egész és nagyon erőteljesen szélsőséges.)
Az index-telex szétválás pedig olyan, mint a II. Világháború. Mindkét fél tudta, hogy be fog következni, csak az volt a kérdés, hogy ki lép először. Az index állományát nem cserélték le, mert maguktól léptel le!
Az index annyit változott, hogy már nem csak ballib-párti cikkek jelennek meg rajta. Nem dugják a fejüket a homokba, de jellemzően ellenzéki. Gyakorlatilag most lett független, azaz nem elfogult.
Ismerem a Guardiant, egy szélsőbalos lap. Kb. olyan, mint nálunk a Népszava volt, de a direkt36 is pontosan beleillik. Tehát szépen leírtad, hogy nemzetközi hálózat része a "független" magyar média. Szép volt! :)
17/ [link]
A lényeg: The poll, published late on Wednesday, 10 days after the alliance chose a small-town mayor, Péter Márki-Zay, as its prime ministerial candidate, showed support for the united opposition at 39%, compared with 35% for Fidesz and 23% who were unsure
Tudod ez az ominózus Rubiconi felmérés amit még ti se hitettek el, kb annyira független objektív, mint a magukat annak kikiáltó 444 és társai.. :)
Azért lesz baloldali, mert annak a félnek mért nagyobb esélyt amelyik nem a Fidesz? Azért nem független, mert nem azt írták, amit szerettél volna olvasni? Én itt befejeztem, mert ez már nem egészséges gondolkodás. Ha szerinted a világ fekete és fehér, vannak a jók meg a rosszak, akkor nagyon szomorú képet adsz önmagadról.
Az Orbán meg a Gyurcsány is ugyanolyan szar. Fletót leváltották, Orbán tanult ebből és mielőtt szétbaszta volna az országot, lerontotta volna a forint értékét, hogy többet kapjon EU támogatásból (mert azt ugye euróban fizetik), elintézte, hogy bebetonozza magát. Nem vagyok baloldali mellesleg, de elvakult sem.
Beszédes, hogy csak arra reagáltál, amire kényelmes volt.
20/ Hűen tükrözöd a baloldali eszmeiséget és színvonalat.
A Rubicon is egy baloldali eszmeiségű felmérést végző cég, nyílván ebből következik hogy a Guardian nem a többi közel egy tucattnyi platformot kérdezte meg hanem őket.Mert ők szolgáltatját azt az amugy hazug képzetet mintha MZP jelenleg nyerésre állna. (mert külföldi libbant barátaink ezt szeretnék olvasni..) :)
--> Amugy meg egy szóval sem emlitettem, hogy fideszes vagyok.
#17!
Azért baloldali, mert náluk mindig a baloldal nyer. Valamint azért, mert a vezetőjük is egyértelműen balolali.
Az oldalukon szerepel: "Az ellenzéki szavazók jelesre vizsgáztak rugalmasságból az előválasztáson, Márki-Zay Péternek ezért gesztust kell tennie Karácsony Gergely és Dobrev Klára híveinek, mert egy baloldali-liberális közeg emelte őt miniszterelnök-jelöltnek. Ezzel párhuzamosan pedig a pártokkal is békét kell kötnie" - Horn Gábor
Hát, függetlenséggel nem vádolhatók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!