Ha bedurran a negyedik hullám, bukik Orbán?
Mi valótlanság a válaszomból és miért?
Őszintén, minden kormánynak nehéz ezt a járványt kezelni, globális minden embert érintő nagy járványok középkorban vannak, esetleg 50-es években a gyermekbénulást beleszámítva, de azt is legyőztük, bár az én anyum élő áldozatának mondhatja magát, mert ő is elkapta, úgy hogy csípőficamos, ennek ellenére szép karriert futott be.
Én lehet az ő példája miatt is, oltatom be magam.
#7 csak az igazolvány nem véd meg semmitől :) nekem van, és az eredeti két sinopharm mellé múlt héten kaptam egy pfizert is.
Tegnap derült ki hogy kicsit covidos vagyok :)
Az igazolvány egy jó business, semmi több, a kormány hasznot húz, egyrészt ha nincs orvosi ellátás, nincs szűrés, napolják a kezeléseket és a műtéteket, a helyzet súlyosbodik, lásd egy rákos beteg esetében vagy egy idős ember esetében, akkor nem kell az államnak fizetni, hiszen úgy is meghal.
Csak hát a hozzátartozók azért érzékelni fogják, hogy ez nincs rendben...
Pont ezt magyarázom én is! Hogy súlyosan hibás a fekete-fehér, védett-nem védett gondolkodás. Hogy a tényleges védettséghez az egész lakosság körében nagyon magas átoltottság/átfertőzöttség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!