Szerinted Márki tényleg nem fogja fel, hogy
milliárdosoktól támogatást elfogadni, a korrupció
melegágya? (a milliárdosok nem adnak pénzt senkinek
önzetlenül). Így fogja megszüntetni a korrupciót? Vagy
mire készül?
Miért? Én is támogattam például egy zöld szervezetet, nem vártam el cserébe semmit. Aki MZP-t támogatja, az valószínűleg lát benne valamit és így szeretné segíteni a kampányát. Ha ezért cserébe mást is várt volna, akkor így járt.
2021. nov. 15. 19:19
12/21 A kérdező kommentje:
Egy zöld szervezet, vagy egyéb karitatív szervezet támogatása nem hasonlítható....,- ez a f@azi reményeik szerint nagy hatalmú ember lesz(reméljük nem!), aki osztja a lapokat...
#12: Nyilván nem azért támogatják, hogy veszítsen, hanem hogy győzelemre segítsék. Ez szerintem elég egyértelmű. Baj akkor van, ha ezért cserébe valamit megígér, például pozíciót, vagy ehhez hasonlót. Ilyen nem volt, legalábbis nem tudunk róla, de ha tudomásod van valamiről, akkor várom a forrást. Mindaddig viszont ezek csak üres vádaskodások.
2021. nov. 15. 20:01
14/21 A kérdező kommentje:
vélemény, nem vádaskodás... nincs forrás, vélemény, egy lehetséges forgatókönyv..., te nem itt élsz? melyik bolygón?...
15/21 A kérdező kommentje:
én nem mondom, hogy M(b)árki korrupt, azt mondom, korrupt-veszélyes helyzetet teremthet..., hogy ő korrupt-e, azt csak ő tudja...
Azt nem érted ha jó lenne a vezetés nem lenne ennyi elenzéki.Biztosra veheted hogy, fideszes hadonló rendszer soha többet nem lesz itt.Meg a fidesz borzasztoan fél mivel sehol nem engedi szerepelni az elenzékieket.Ez már ömagában bukás ebben a korban a másik az elenzék együt müködik külföldel.Orbán minden kapcsolatot elvágot a külvilágtol nem is akkarnak nyerni.Ha akkarnának nem 27 % az áfa már csak ezért gyereljáték lesz győzni az elenzéknek.
2021. nov. 15. 21:19
" milliárdosok nem adnak pénzt senkinek önzetlenül"
Nyilván azért támogatják, mert azt szeretnék, hogy ő legyen a miniszterelnök. Ennek mi köze a korrupcióhoz, azon kívül, hogy semmi?
2021. nov. 15. 21:57
18/21 A kérdező kommentje:
"Miközben a lassan ócska tv prédikátorrá silányuló baloldali miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter, a szeretetről prédikál, ő maga, és az őt jelölő baloldali pártok vezetői a nyilvánosság terein a legkeményebb, kommunista időket idéző, ideológiai alapon történő, a jogállamiságot alapvető követelményét, a jogbiztonságot teljesen félretevő módon akarnak politikai ellenfeleikkel leszámolni."
EZ NAGYON JÓ ...
(Kötter Tamástól)
8:as politikusban megbízni?? Te nagyon fiatal lehetsz
2021. nov. 17. 19:35
Azt a Keresztapa óta tudjuk hogy üzletben nincs önzetlen segítség.
"Egy napon, ami talán el sem jön soha, majd én is kérek tőled valamit."
"Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit" (Tanú)
2021. nov. 17. 19:41
Kapcsolódó kérdések: