Akik az MKKP-ra szavaznak, azok a fideszre szavaznak?
Fideszes vagyok, de nem gondolom úgy, hogy a Mi Hazánk az ellenzéket támogatja a jobboldali szavazatok megosztásával, ahogy azzal sem, hogy a kutyapárt a fideszt azzal, hogy külön indul. Nem hiszek abban, hogy aki nincs velünk, az az ellenzéki táborban van, mivel ez kommunista tempó.
A "szeretett ellenzékünk" mit ért el 2010 óta? Semmit. a Dk sorra begyűrte maga alá az MSZP-t, a PM-t, a Jobbikot, az LMP-t és a Momentumot, azt hirdetve, hogy csakis ők lehetnek alternatívája a Fidesznek az ország élén, pedig ha nem ragaszkodnának ehhez a tévképzetükhöz, és eltakarodnának a politikából, átadva a helyüket a kutyáknak vagy a Mi Hazánknak, akkor nagyobb eséllyel történne meg az általuk remélt kormányváltás.
Én nem vagyok kormányváltás párti, nem akarom ezt a kormányt egy MakiZaj kormányra leváltani. Szimpatizálok a Mi Hazánkkal, ahogy a kutyákkal is, de hozzám közelebb áll a Fidesz mint ők. Egy biztos: ahelyett, hogy le fideszezitek a kutyákat, inkább kezdjetek el hinni abban a demokráciában, amit folyton számon kértek a fideszen, ami ezerszer demokratikusabb mint a 2014 óta folyton összefogást hirdető ellenzéknél.
Nem, azok azt üzenik az összefogásnak hogy kapják be amit én godolok.
Az összefogás állítson vállalható tiszta kezű jelölteket.
szerintem nem.
ők vagy a kutyákra szavaznak, vagy ha nem indulnának a kutyák, akkor el se mennének szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!