Mi értelme van a munkaügyi központoknak ha nekik az a dolguk,hogy minél kevesebb legyen álláskereső,hogy elmondja a ksh,hogy mennyire kevesen vannak ?
Csak addig van TB-d amíg kapsz álláskeresési segélyt, ami max 3 hónap.
Utána általában szokott küldeni egy köteg csekket a NAV, amivel fizetheted a TB-d
Egyik ismerősöm ott dolgozott. Rengeteg tanfolyamot indítottak, aminek az égvilágon semmi értelme nem volt és munkát sem segített találni. Ha valaki ment, kivették a munkakeresok közül, javult a statisztika
Ha nem ment, akkor azért vették ki a rendszerből.
Én kb 1 éve voltam, semmit nem segítettek az álláskeresésben. Igazából nem is vártam el, nyilván az én érdekem volt, hogy éjjel-nappal bújjam a netet és küldjem az önéletrajzomat.
Ettől függetlenül túl sok értelme nincs szerintem, be nem teszem többet a lábam remélhetőleg oda.
4-es
Elektronikus kapcsolattartás van. Megállapodást kell kötni rá. Regisztrációt is el lehet indítani vele, aztán egy ügyintéző tájékoztat és elküld minden szükséges dokumentumot e-mailen, amit kinyomtatva aláírva vissza szkennelve kell vissza e-mailezni, vagy ügyfélkapu e-papír szolgáltatáson elektonikusan hitelesítve
A jelentkezési kötelezettséget is online lehet ezen a felületen teljesíteni. Ilyenkor nem pecsételés van a kiskönyvbe, hanem e-mailen jön a visszaigazoás a jelentkezés megtörténtéről meg később a következő jelentkezés időpontjáról
16-os nem tudom te milyen tanfolyamon voltál, de az utóbbi 5-6 évbe igenis az okj megszűnésig voltak normális tanfolyamok, amik piacképes rendes normális szakmát adtak, pl. pénzügyi és Számviteli ügyintéző, tb bérügyi ügyintéző, targoncás képzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!