Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mibe fektessen az OTP-n...

Mibe fektessen az OTP-n csücsülő 1 millió megtakarításomat, miután Orbán hivatalosan is kommunista lett?

Figyelt kérdés

[link]

Gyakorlatilag a bankszámlákat is bármikor zárolhatja az OTP. Eddig nem hittem, hogy ilyet meg lehet tenni (magánnyugdíj sztorit nem értettem még), de félek, hogy az amúgy is gyenge forint miatt semmit nem fog érni az 1 milla megspórolt pénzem (28 vagyok és mamahotelben élek).

Mibe fektessem az 1 milla pénzem ami tuti biztos atomstabil és nem kell hozzá közgazdász diploma? (mert totál hülye vagyok a pénzügyekhez és mindent online intézek)

2021. nov. 14. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fogadj fel egy értelmes pályázatírót szerintem!
2021. nov. 14. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Az egy havi fizetés. Mégis mibe akarod fektetni?
2021. nov. 14. 16:25
 13/17 A kérdező kommentje:

#12: 1 millió forint hol a q*rva életbe számít 1 havi fizunak?

Esetleg egy autista programozónak vagy egy magasabb beosztású talpnyaló köztisztviselőnek/képviselőnek valóban havi fizetés.

2021. nov. 14. 19:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Bitcoin. Pár nap és be fog zuhanni, ott érdemes bevásárolni, mert év végén újra emelkedni fog.
2021. nov. 15. 01:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Aranyba lehetne de az inkább olyan értékálló de nem felhasználható befektetés. Mármint úgy nem felhasználható, hogyha hirtelen kéne neked a pénz, akkor veszteséggel tudnád visszaváltani, viszont valszeg tartja/növeli az értékét hosszútávon.
2021. nov. 15. 01:36
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Esküszöm, hogy agy faszt kapok, ha még egyszer ki írja valamelyik, hogy minden megtekarításodat rakjad kriptovalutába.

Vannak emberek akik szépen meg szedték magukat ezzel, de nem fog mindenkinek össze jönni. Ez tény!!!

2021. nov. 16. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:

25% át ted Etherium/Bitcoinba, de ne most.

Várj egy kicsit, és leginkább szombat este, vasarnap reggel van lent az árfolyam.

2021. dec. 1. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!