Mibe fektessen az OTP-n csücsülő 1 millió megtakarításomat, miután Orbán hivatalosan is kommunista lett?
Gyakorlatilag a bankszámlákat is bármikor zárolhatja az OTP. Eddig nem hittem, hogy ilyet meg lehet tenni (magánnyugdíj sztorit nem értettem még), de félek, hogy az amúgy is gyenge forint miatt semmit nem fog érni az 1 milla megspórolt pénzem (28 vagyok és mamahotelben élek).
Mibe fektessem az 1 milla pénzem ami tuti biztos atomstabil és nem kell hozzá közgazdász diploma? (mert totál hülye vagyok a pénzügyekhez és mindent online intézek)
#12: 1 millió forint hol a q*rva életbe számít 1 havi fizunak?
Esetleg egy autista programozónak vagy egy magasabb beosztású talpnyaló köztisztviselőnek/képviselőnek valóban havi fizetés.
Esküszöm, hogy agy faszt kapok, ha még egyszer ki írja valamelyik, hogy minden megtekarításodat rakjad kriptovalutába.
Vannak emberek akik szépen meg szedték magukat ezzel, de nem fog mindenkinek össze jönni. Ez tény!!!
25% át ted Etherium/Bitcoinba, de ne most.
Várj egy kicsit, és leginkább szombat este, vasarnap reggel van lent az árfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!