Kövér László frappánsan jellemezte Márkizayt. Ki az, aki képes ilyenre szavazni?
2021. nov. 14. 13:24
1/11 anonim válasza:
Szerintem az ex soros ösztöndíjas ex kommunista ex kisz titkár inkább kussoljon :D
2/11 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy a filmes szakmában ez elmebetegeket gyakran Kövérről mintázzák, úgyhogy ő inkább csak hallgasson!
3/11 anonim válasza:
Az mondja aki 10 milliokra bünteti az elenzéket aki meg részegen jönn be az ok.
4/11 anonim válasza:
Ki az aki a bajszos demens vénembert képes komolyan venni?
5/11 anonim válasza:
De hát most is egy komplett elmebeteg van hatalmon, aki mind betegségét, mind nem magyar identitását letagadja... ami nemzetbiztonsági kockázat.
6/11 anonim válasza:
Kövér az ország szégyene! Inkább kussolnia kéne, mint másokat szapulni.
7/11 anonim válasza:
Kövér a legjobb arc, legalább kimondja, amire én is gondolok.
8/11 anonim válasza:
Egyrészt beszélni se tud normálisan,tagoltan,csak hadar...
Másreszt egy akkora bajusszal ilyen tisztet betölteni....a pörkölttől a cigifüstön keresztül minden rajta van.Szerintem rohadt gusztustalan.
Áderéval nincs baj,azon latszik,hogy ápolt,nem sárgul a cigitől.
Ez a jóember egy igazi tenyeres talpas paraszt.
10/11 anonim válasza:
Ugyan az aki rá szavazott! Egy becsapott, átvert választó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!