Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az igaz lenne hogy Orbán...

Az igaz lenne hogy Orbán azért "gyűjti" a vagyonát, hogy egy szép napon szétossza majd szeretett népe között?

Figyelt kérdés
Ha igaz, te mit szeretnél belőle kapni?
2021. nov. 13. 22:15
A kérdező szavazást indított:
kastélyt
szállodát
egy stadiont
kisvasutat
yachtot + kikötőt
egy zsák krumplit
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Én már annyira vágyom arra a misztikus krumplira, állandóan csak beszélnek róla, de sose kaptam és nem is tudok senkiről, aki kapott volna. Szóval krumpli.
2021. nov. 13. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem Orbánnak nincs akkora vagyona mint nekem. Én inkább Bigéére vagy Gyurcsányéra vágyom...
2021. nov. 13. 22:20
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Én anyukádnak óvszert!

Hogy még egy ilyen gyerekkel már ne örvendeztessen meg bennünket!

2021. nov. 13. 22:23
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
moslékék mindig a krumplival jönnek, de ha ez igaz akkor nagy a baj náluk, mert jövőre, szja visszatérítés, 13. nyögdíj, fegyverpénz, 25 alattiaknak szja mentesség lesz, ezek picit nagyobbak mint egy zsák krumpli, így nehéz lesz a győzelmetek:D
2021. nov. 13. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A szeretett népe az a rokonai lenne csak?
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

Egy bohóc sosem fogja a pénzét odaadni. Haver sleppjeinek elodázhatja, de a csuti törpének a nép olyan mint egy szelet vajas kenyér amit felfal miután boldogan kitojja a vécén. Ennyit erről.

7/16 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen! Szent Viktor szegénységi fogadalmat tett, csak vagyonkezelőként dolgozik a nép érdekében, akinek aztán majd szétosztja a vagyont mindenkinek. Egy gázszerelőnek pl. elég sokat adott csak azért, hogy munkásokat foglalkoztasson.

Éljen szent Viktor, akit még életében szentté avatnak.

Orbán kézrátétellel és ige erejével eltünteti a közpénz közpénzjellegét, ezzel csodát tesz, ami a szentség egyik alapfeltétele, és ezzel ez a feltétel is le van tudva.

2021. nov. 13. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Túti csörpe.
2021. nov. 13. 22:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyvasutat. Állást a MÁV-nál.
2021. nov. 13. 22:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"- Most pedig visszaváltoztatom a tojást órává és visszaadom a tulajdonosának.

- Inkább adja a tojást!"

2021. nov. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!