December 6-ig szerintetek lesz online felsőoktatás?
Nem. Az előadásoknál lehet hogy több lesz a lehetőség, de a gyakorlati órák meg lesznek tartva.
Hogy a vizsgáztatással mi lesz, azt még nem lehet tudni.
Én egyetemen kaptam el a covidot valószínűleg. Tegnap PCR tesztem pozitív lett. 38 fokos láz, hasmenés, torokszorítás, alvászavar és szédelgés már három napja.
21 éves vagyok háromszor oltott. :'(
#4 Kitartás! Szedjél tényleg sok C vitamint, D vitaminból napi 1-t. Nem baj ha pár napig nem tudsz enni, csak igyál elég folyadékot! Aludj, feküdj, pihenj, mást nem tudsz csinálni, de ne egyfolytában. Gyakran kelj fel és sétálj kicsit, akár csak a vécére vagy a tévéhez, ezzel tudod megelőzni a tüdőgyulladást. Amikor kb. ott tartottam mint te, nem voltam benne biztos, hogy túlélem, ez az érzés velejár ezzel a vírussal valahogy. De sikerült. A lázad reggelente alacsonyabb lesz, de ne hidd hogy azzal el is múlik, estére fel fog menni, lehet 39°C fölé is. Szedjél lázcsillapítót, az a közérzeteden is javít kicsit és ha a dokid felírta akkor antibiotikumot is. ha nem írt fel semmit, akkor kérdezzetek rá - akár az ügyeletes orvost is felhívhatjátok, talán az könnyebben felveszi a telefont - hogy nem lenne-e szükséged rá. Nem biztos hogy kell, nekem azért írta fel a doki mert azt hittük a torkom bedagadása miatt, hogy inkább csak valami torok vagy mandulagyulladás. A páromnak nem kellett antibiotikumot szednie, de nekem duplán kellett, asztmás vagyok, megelőzéseképpen a tüdőgyulladásnak.
Még egy-két napig nehezebb lesz és aztán kezd majd kicsit javulni. Nálunk hirtelen volt vége, 7 nap magas láz, rendkívül rossz közérzet stb, majd a nyolcadikon már alig hőemelkedés és már minden jobb volt. Nálad ez napokban lehet másképp megy, fiatalabb is vagy, meg nekem előtte volt a mandulagyulladás szerű érzéssel enyhébb láz, csak a hét vége miatt nem mentem orvoshoz, két nappal később kezdtem erősebben belázasodni.
Tényleg nagyon rossz ez a vírus, gyógyulj meg és majd ugyanide írd le kérlek milyen volt a lefolyása és milyen vakcinát kaptál ( én 2 Pfizert, a párom 2 Szputnyikot). Szeretnék minél több embertől közvetlen információkat kérni aki mostanában betegedett meg a járványban. Csak hogy ne a médiából legyenek infóim hanem a valóságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!