Szerintetek is most van az ellenzéknek a legnagyobb esélye a kormányváltásra?
15#
Minden kormány lopott és lopni fognak az elkövetkezők is. Viszont nem mindegy, hogy mennyit adott a népnek. Elindult a családtámogatás, csökkent a munkanélküliség, nőttek a bérek és nőtt a lakossági megtakarítás, ingyen tankönyvek, rezsicsökkentés és biztonság, csökkent a dohányzók száma, nőtt viszont a házasságkötés és gyermekvállalás... Persze mindez még csekély szinten van, lehet továbbfejlődni. De legalább letettek valamit az asztalra, amit az előző kormányok nem, s köztük van a jelenlegi ellenzék főmumusa is. Van mit veszíteni, ha nyer MZP.
#15, szerinted, ha az ellenzék nyer, akkor ők nemfognak lopni? szólok, fognak, hiába voksolsz majd rájuk, ők ugyan úgy lopikálni fognak a TE PÉNZEDBŐL
az meg a másik, hogy majd a családoktól elveszik a támogatást és jól megadóztatnak minket EU módra, hát kössz én ezt kihagyom
"orrot befogva is, de le fog szavazni egyéniben is, jelölttől függetlenül"
Én biztosan nem fogok arra a tetüre szavazni akit nálunk indit az összefogás. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül az ellenzéki szavazók között.
#18: Kétlem, hogy ennyit lopnának. De ha a Fidesz ilyen nyilvánvalóan lop, ilyen sokat, mi pedig újraválasztjuk, azzal legitimizáljuk a lopásukat. Látniuk kell, hogy nem tehetnek meg bármit következmények nélkül. Ha az ellenzék is lop, majd őket is leváltjuk.
"az meg a másik, hogy majd a családoktól elveszik a támogatást és jól megadóztatnak minket EU módra, hát kössz én ezt kihagyom"
Forrás? MZP folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy semmi esetre sem lehet adóemelés. Ezt mindig elmondja, ennek fényében nem érzem igazságosnak ilyesmivel vádaskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!