Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is most van az...

Szerintetek is most van az ellenzéknek a legnagyobb esélye a kormányváltásra?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek? Szoros lesz a küzdelem áprilisban? Simán nyer az ellenzék, vagy sok a megvezetett, emiatt a Fidesz megint behúzza? Lesz valakinek 2/3-a?

2021. nov. 12. 23:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%
Orbán Viktort elkergetjük ! Éljen a magyar szabadság éljen a Gyurcsány , Éljen Feri !
2021. nov. 13. 00:36
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
A korábbiaknál csak nagyobb esélyük lehet.
2021. nov. 13. 05:03
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
A jelenlegi ellenzék a belső viták és korrupciók által most veszíti el a bizalmat!
2021. nov. 13. 05:56
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván, egységben az erő.
2021. nov. 13. 07:27
 15/29 A kérdező kommentje:
13) A Fidesznek ebben mar nem kell versengenie, csaknsajnos az egyszeru emberek pont tesznek ra, hogy a Fidesz mennyit lop. Az a baj, hogy arra nem jonnek ra, hogy ez az o penzuk is.
2021. nov. 13. 07:29
 16/29 anonim ***** válasza:
56%

15#

Minden kormány lopott és lopni fognak az elkövetkezők is. Viszont nem mindegy, hogy mennyit adott a népnek. Elindult a családtámogatás, csökkent a munkanélküliség, nőttek a bérek és nőtt a lakossági megtakarítás, ingyen tankönyvek, rezsicsökkentés és biztonság, csökkent a dohányzók száma, nőtt viszont a házasságkötés és gyermekvállalás... Persze mindez még csekély szinten van, lehet továbbfejlődni. De legalább letettek valamit az asztalra, amit az előző kormányok nem, s köztük van a jelenlegi ellenzék főmumusa is. Van mit veszíteni, ha nyer MZP.

2021. nov. 13. 08:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok dolog a társadalmon múlik, de úgyis elb*uk.
2021. nov. 13. 08:52
 18/29 anonim ***** válasza:
27%

#15, szerinted, ha az ellenzék nyer, akkor ők nemfognak lopni? szólok, fognak, hiába voksolsz majd rájuk, ők ugyan úgy lopikálni fognak a TE PÉNZEDBŐL

az meg a másik, hogy majd a családoktól elveszik a támogatást és jól megadóztatnak minket EU módra, hát kössz én ezt kihagyom

2021. nov. 13. 10:05
 19/29 anonim ***** válasza:
30%

"orrot befogva is, de le fog szavazni egyéniben is, jelölttől függetlenül"

Én biztosan nem fogok arra a tetüre szavazni akit nálunk indit az összefogás. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül az ellenzéki szavazók között.

2021. nov. 13. 13:02
 20/29 anonim ***** válasza:
74%

#18: Kétlem, hogy ennyit lopnának. De ha a Fidesz ilyen nyilvánvalóan lop, ilyen sokat, mi pedig újraválasztjuk, azzal legitimizáljuk a lopásukat. Látniuk kell, hogy nem tehetnek meg bármit következmények nélkül. Ha az ellenzék is lop, majd őket is leváltjuk.

"az meg a másik, hogy majd a családoktól elveszik a támogatást és jól megadóztatnak minket EU módra, hát kössz én ezt kihagyom"

Forrás? MZP folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy semmi esetre sem lehet adóemelés. Ezt mindig elmondja, ennek fényében nem érzem igazságosnak ilyesmivel vádaskodni.

2021. nov. 13. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!