Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltó mesterlövészek bevezetésé...

Oltó mesterlövészek bevezetését támogatnád?

Figyelt kérdés
Arcfelismerő kamerarendszer lenne a távcsőben. Mindenfelé lennének az országban mesterlövészek. Elkezdenék az utcán figyelni az embereket, és akinél oltatlant jelez a gép, abba távolról belelőnék az injekciót

2021. nov. 12. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Én olyan mesterlövészek bevezetését támogatnám, aki az olyan hülyéket lövöldözné le, mint amilyen a Kedves Kérdező. Sokkal nyugodtabb lenne az élet. Most büszke 3. oltás tulaj vagy, hamarosan viszont max büszke halott leszel a klassz oltásoktól, amire senki nem vállalt garanciát.
2021. nov. 12. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
11: ugyanolyan "garancia" van erre, mint bármely oltásra vagy gyógyszerre.
2021. nov. 12. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem támogatom, mert nem támogatok semmit, ami az emberek szervezett állami megfigyelésével jár, és az egyéni szabadságjogokkal ütközik. Ez mindkét pontot sérti.

Én kocsiba ülnék és elhagynám az országot.

2021. nov. 12. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Komoly szankciókkal rá lehetne venni erre a sok önjelölt professzort, fecebook harcost. Rájuk van hagyva az a gond. Őszintén szólva az elején én is ellene voltam, de két halál eset a rokonságban megváltoztatta a véleményem. Bízok benne hogy előbb vagy utóbb kötelezően fel kell hogy vegye mindenki az oltást, majd akkor vitézkedjenek hogy ők biztos nem oltakoznak. Kérdező majd figyeld a hozzászólásokat meg a nullára pontozást.
2021. nov. 13. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!