Mi lesz a következménye annak, hogy fixálták 480 forinton a benzin árát?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 12:30
21/31 anonim válasza:
A legtöbb helyen igen, de a holtankoljak.hu megmutatja, hogy pl. Komárom-Esztergom megyében pl. Tatán a Shall 554 ft felett adja a 95-ös literjét. Ebben az esetben kapásból 70 ft feletti áresés várható úgyhogy azért bőven reális az az 50 ft.
22/31 anonim válasza:
#21 Az átlag ember nem tankol ilyen kutakon. Csak külföldiek, vagy akiknek céges üzemanyagkártyájuk van ehhez a kúthoz. Ahol a nagy többség tankol, ott nincs 510 Ft felett most sem az üzemanyag ára.
23/31 anonim válasza:
22: Szerintem az átlagember azért elég gyakran tankol autópályák mellett is legalábbis elég sok autó szokott állni náluk. Nem gondolom, hogy mindenki Balaton szeletért ment be. De nem is az a kérdés, hogy az átlagember hol tankol, hanem mekkora áresést is jelent a kormány ezen intézkedése. Látszik, hogy elég komolyat.
24/31 anonim válasza:
Romániában a Mol nagyjából 450 forintnak megfelelő lejért adja a benzint. Nem tudom, hogy az árkülönbözet oka az-e, hogy ott kisebbek az adók, vagy az, hogy nagyobb az árverseny. Gyanítom, hogy az utóbbi.
25/31 A kérdező kommentje:
Indíthatok olyan vállalkozást, hogy Romániában veszek kúton benzint, azt áthozom a határon, és itthon piaci ár alatt, de haszonnal eladom?
2021. nov. 11. 16:58
26/31 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem piaci ár, hanem amit az állam meghatározott
2021. nov. 11. 16:59
27/31 anonim válasza:
Persze, hogy indíthatsz. Biztosan jövedelmező vállalkozás lesz. Benzinlopótök Kft lehet is a neve
28/31 anonim válasza:
"Pontosabban nem piaci ár, hanem amit az állam meghatározott"
Csak azt mondd meg nekem, ha itthon állam által meghatározott áron adod el, akkor én, mint autós miért tőled vegyem meg mikor a benzinkúton is ugyanannyiért megkapom? Igazi lángelme vagy barátom.
29/31 anonim válasza:
"A fidesz elő fogja adni, hogy az ő ötletük volt végig, és hogy Jakab Péter homokos s valószínűleg muszlim is."
Tudtommal zsidó. De tippre az lesz, hogy az ellenzék elkezdi, hogy nem lehet a piaci árakba így beleszólni, a Fidesz pedig rámutat Jákob úrra, hogy ő kérte ezt. Nevetséges, hogy még mindig MZP a-t mond, Jakab b-t, Fletóék c-t, s több köztük az ellentmondás mint a Fidesszel.
30/31 anonim válasza:
Mivel a világban ugyan úgy növekszik az üzemanyagok ára, ha lejár a 3 hónap vissza ugrik az akkori árfolyamra ami kb lesz 600-700 forint literenként. Ez ismét csak arra volt jó hogy a kis magán kutak csődbe menjenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!