A 30.000+ magyar Covid-halál végső soron Orbán Viktor és a hozzá nem értő operatív törzs lelkén szárad?
Úgy látom eléggé elszabadultak itt a kedélyek. Egyik ismerősöm linkelte nekem ezt a kérdést, s úgy éreztem muszáj rá válaszolnom.
Édesapám orvos, én meg szintén 3. Éves hallgató vagyok, így van kicsi rálátásom erre a dologra.
Van egy protokoll minden covid fertőzött esetében, aki bekerül a kórházba. Ezt a protokollt úgy gondolom minden orvos, ápolónő becsülettel csinálta, ha nem így lett volna nem került volna le sok ember a lélegeztetőgépről, akiről már mindenki azt hitte, hogy órákon belül a másvilágon lesz. Vannak tüneti faktorok, úgymond ,, stádiumok" ami alapján bekategorizálhatja magát a covid fertőzött ember, hogy milyen súlyos az ő betegsége, s ez alapján már van, hogy ajánlott/ van, hogy kötelező az, hogy bemenjen a covid ambulanciára. Ez tény. Sajnos azzal az orvosok sem tudtak mit kezdeni, mikor 1 covid pozitív személy a tesztelés után 1 hétig szimpla náthás tüneteket érzékelt, majd utána 3 nap alatt olyan szinten épült le, hogy kómába került és sajnos órák kérdése volt, hogy szegény mikor hal meg, DE A VÉGSŐKIG A LÉLEGEZTETŐ GÉPEN TARTOTTÁK az érte felelős orvosok, ezt bizton állóthatom, legalábbis a mi városunk kórházában. Vannak olyan esetek, amikről a kormány nem tehet viszont sajnos a kiemelkedően magas halálozási arány az Ő lelkükön szárad és ez nem mai probléma sajnos.
Sajnos akkora nagy orvoshiány, ápolóhiány, mentős hiány stb. van a kórházakban, hogy emiatt bőrgyógyászokat,állami szférában dolgozó fogorvosokat kellett behívni a covid osztályra, mert nem volt orvos, a fül-orr-gégészeten a covid előtt is már +15 orvos kellett volna ahhog, hogy azt a terhet, azt a felelősséget normálisan eloszlassák az orvosok egymás között, akkor most vajon? A fül-orr-gégész meg a tüdőgyógyászok azok, akikre a legnagyobb szükség volt, de sajnos nagyon kevés volt belőlük, emiatt kellett bőrgyógyászokat, s orvostanhallgatókat behívni, konkrétan úgy működtek a kórházak, mint a náci Németország a kapituláció előtt, hozzánemértő embernek 2 hetes kiképzés aztán irány a front, így képzeljük el az egészségügyet is. Egy dietetikus vagy egy bőrgyógyász vagy talán egy fogorvos fog majd életeket menteni, helytállni ezen a bizonyos fronton? Nem, nem ez a szakmájuk és a hivatásuk, nem értenek hozzá, sose dolgoztak infektológián, intenzív osztályokon, ezt nem várhatta el tőlük senki. Úgy hogy igen, választ adtam a kérdésedre, jórészt a kormány hibája ez.
Persze lehet mondani, hogy egészségügyi jogviszony így meg úgy, aha majd az állambácsi meg a vezérünk azt is megszabhatja nekünk, hogyha van egy ingatlanunk azt kiadhatjuk e bérbe, mert ugye ezért is majd engedélyt kell kérni, ja meg azért is, hogy az ember magánrendelhessen.
A másik meg az, hogy több ezer daganatos vagy krónikus beteg tünt el a rendszerből, mert a mindentudó Kásler és a Nyunyú nénink megparancsolta, hogy az onkológiai osztályokat is ürítsék ki konkrétan, erről viszont ugye senki nem beszél, pedig ebből kifolyólag is mennyi ártatlan ember meghalt.
Sokat ér az ember azzal, hogy felújitanak egy egy részleget a kórházon belül, s fölös mennyiségben rendelnek lélegeztetőgépet ( amiből szintén lehet kis pénzecskét kilopogatni), ha nincs ember. Ezen gondolkozzon el mindenki, főleg azok, akik a mindenható, őszentsége neve mellé óhajták 2022-ben behúzni az X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!