Lehetne valamilyen gazdasági diplomához kötni hogy ki lehessen képviselő?
A képviselőséghez nem hiszem hogy kellene. Hasznos, de nem fontos. Az én egyszerű világlátásom szerint egy képviselő az adott körzetének lakói érdekét kellene képviselnie a taktikai gombnyomogatás helyett. És a vidéki emberek problémáit képviselni szerintem nem ilyen-olyan bizonyítványok kellenének, hanem józan paraszti ész, és szív.
Tudom tudom én vagyok a buta....
Miért is? Épp úgy nyomogatják a gombot jogi, oktatási, hadügyi, közbiztonsági, EÜ, környezetvédelmi....stb témákban is a képviselők, mint gazdasági, pénzügyi kérdésekről.
Akkor most írjuk elő a jogi, tanári, katonai, rendészeti, orvosi, stb területekről származó diplomát is?
Miért gondolod, hogy pont a gazdasági olyan kiemelten fontos?
Nem, nem haszontalan, de semmivel nem hasznosabb, mint szinte bármi más diploma vagy végzettség egy képviselőnek.
Mért ne lehetne jogsi nélkül vezetni? Üzemanyag nélkül nem tudsz menni.
A diploma felesleges sok s.art bemagolsz még nem leszel jobb.
Olyan politikusok kellenének akik a társadalom jövőjét építik nem a sajátjukat és a családi haveri korukét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!