Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne valamilyen gazdasági...

Lehetne valamilyen gazdasági diplomához kötni hogy ki lehessen képviselő?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 04:25
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Semmi értele. Karácsonynak majdnem PhD-ja van oszt tessék...
2021. nov. 11. 05:53
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

A képviselőséghez nem hiszem hogy kellene. Hasznos, de nem fontos. Az én egyszerű világlátásom szerint egy képviselő az adott körzetének lakói érdekét kellene képviselnie a taktikai gombnyomogatás helyett. És a vidéki emberek problémáit képviselni szerintem nem ilyen-olyan bizonyítványok kellenének, hanem józan paraszti ész, és szív.

Tudom tudom én vagyok a buta....

2021. nov. 11. 06:06
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Diszkriminatív és haszontalan lenne. A "becületes ember" diplomához kéne kötni, már, ha lenne ilyen.
2021. nov. 11. 06:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Jogsi nélkül se vezethetsz de ezek toronydarut kezelnek nulla tudással, bedrogozva kb.
2021. nov. 11. 07:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért is? Épp úgy nyomogatják a gombot jogi, oktatási, hadügyi, közbiztonsági, EÜ, környezetvédelmi....stb témákban is a képviselők, mint gazdasági, pénzügyi kérdésekről.

Akkor most írjuk elő a jogi, tanári, katonai, rendészeti, orvosi, stb területekről származó diplomát is?

Miért gondolod, hogy pont a gazdasági olyan kiemelten fontos?

Nem, nem haszontalan, de semmivel nem hasznosabb, mint szinte bármi más diploma vagy végzettség egy képviselőnek.

2021. nov. 11. 07:31
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Mért ne lehetne jogsi nélkül vezetni? Üzemanyag nélkül nem tudsz menni.

A diploma felesleges sok s.art bemagolsz még nem leszel jobb.

Olyan politikusok kellenének akik a társadalom jövőjét építik nem a sajátjukat és a családi haveri korukét.

2021. nov. 11. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
2022 ben Orbán Viktorra szavazom, ő az egyetlen aki jóléti államot faraghat ebből a faragatlan nemzetből.
2021. nov. 11. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Miért pont gazdasági ? Én inkább erkölcstanból vizsgáztatnám őket.
2021. nov. 11. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!