Van még olyan gyengeelméjű, aki a néhány hete indult MZP elleni erőszakos fideszes uszítást beveszi?
Dr Pocakost az a j szive viszi el, ha még tovább pöffeszkedik 4 évig...én a jó egészsége miatt se szavaznék rá.
Elszámoltatás és a fideszes migránsok kitoloncolása.
Én csak azt hallgattam meg amit MZP mondott, pontosan értem miről beszél és köszönöm szépen nem kérek belőle!
Feleslege a Fidesznek uszítania MZP önmaga ellen beszél!!!
Hidd el, sajnos van. Én is tudok ilyenről, ellenzék felé hajlott ,most ugyanazt szajkózza, mint a fidesz, MZP rezsit emelne, stb...
Ezekben a lejáratásokban, ellenségkép gyártásban, negatív kampányban jó a fidesz, rendre ezzel nyerik a valasztásokat, a Gyurcsány, Soros, Migráns, stb... Jönnek az újabb szereplők.
Végre kimondja valaki hogy a Fidesz Soros pénzből épült évekig.
Végre kimondja valaki hogy migránsok betelepítéséből nyerészkedett a Fidesz vezérkar.
mi az uszítás abban, hogy megnézzük, hogy milyen hülyeségeket hord össze?
szépen le fogja járatni saját magát:D
MZP-rol pont most derult ki, hogy miert gondolkodik igy a rezsikoltsegrol ... valami energia lobbinal dolgozott Brusszelben 2010 elott!!! Szoval megint csak kiderult, hogy honnan fuj a szel!!!
Hajra Marki-Zay ... remelem maradsz jelolt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!