Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kötelező oltást nem felvevő...

A kötelező oltást nem felvevő egészségügyi dolgozókat Orbán kirugdosta, de így az ellátatlan betegek tömegeit kik fogják ellátni?

Figyelt kérdés

November közepére több ezer egészségügyi dolgozó vagy távozott, vagy kirúgták őket, ha nem vette fel a védőoltást?

De a hiányzó eü. dolgozókat kik fogják helyettesíteni, a kivezényelt katonák? Vagy majd a sok ellátatlan beteg is a covid-járvány áldozatait fogják szaporítani?

#hiányzó eü dolgozók
2021. nov. 10. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Egészségetekre!

Mittoo-Domain

2021. nov. 10. 20:53
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
8-as, pontozzál le mint a dedós, akkor is ez az igazság. Aki egészségügyisként oltásellenes és arra nem képes hogy utánanézzen hiteles forrásoknak és ne a sarlatánoknak meg a facebookon terjedő hülyeségeknek higgyjen, az engem ne is kezeljen.
2021. nov. 10. 20:53
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Háromszázezee,,,,hamicezee,,,vagy mitudoomééjn....
2021. nov. 10. 20:54
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

12-esnél a pont. Én is így gondolom.

Amúgy én járok rendszeresen kórházba, és akivel én beszélek, ők mind be vannak oltva, és eléggé be is vannak parázva, mert már mind elkapta legalább egyszer, és nem kicsit viselte meg őket. Még aki eleinte szkeptikus is volt, az is mind rohant oltatni. A kórházak gócpontok, PCR-teszt meg oltás, meg minden van, mégis mindig beviszi valaki. Semmi keresnivalója ott olyan személyzetnek, aki nincs beoltva. Miatta ne haljanak meg az egyébként gyógyítható betegek.

Egyébként meg ki nem akar oltatni a kórházban? A takarítónő? Én nem ismerek ott olyan orvost, nővérkét, aki nincs beoltva.

2021. nov. 10. 21:13
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

12

Valami gazdag pártkáder vagy, aki sokkal többet tud, mint amit nekünk tudni engednek!

2021. nov. 11. 07:42
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Orbán Viktor egy gheci.
2021. nov. 11. 09:33
 17/25 anonim ***** válasza:
28%

15-ös!

Nem tudok sokkal többet csak bízom olyan szakemberekben akik évtizedek óta vírusokkal foglalkoznak. Meg olvasok külföldi oldalakat. Ebben a kormányban bízzon a rosszseb.

2021. nov. 11. 19:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm a kórházi elkülönítőben lett covidos.

Szerinted ez normàlis?

2021. nov. 14. 10:06
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted? Orbán elkövette a népirtás bűntettét.
2021. nov. 14. 19:11
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

" be vannak oltva, és eléggé be is vannak parázva, mert már mind elkapta legalább egyszer, és nem kicsit viselte meg őket"

Nemtom az feltűnt-e, hogy aki nincs beoltva sose kapott még semmit. :D

2021. nov. 14. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!