A holnapi kormanyinfon bejelentik végre a távoktatást?
Már nagyon ideje lenne ma is több mint 8000 fertozott volt és már kórházban kezeltek száma is 5000 közelében van
(tavaly amikor 5e kozeleben volt zartak a sulik)
Én attól függetlenül, hogy támogatnám az online oktatás bevezetését, szerintem erre még a mai kormányinfón nem fog sor kerülni...
Az előző évekből okulva az lesz, hogy majd makognak, valamit, hogy "Őőő... mindenki hordjon maszkot Őőő... Mindenki oltassa be magát, deeee... nem látjuk értelmét további korlátozásoknak, a jelenléti oktatásnak folytatódnia kell!" Aztán ezt követően 1 héten belül bármelyik nap hirtelen bejelentkezik Orbán a fehér ingjében, (ami arra "utal", hogy ez egy nagyon hirtelen meghozott döntés volt xd) és akkor mondja, hogy jah amúgy ezt és ezt bezárjuk, kijárási tilalom, online oktatás, stb...
Ha azt vesszük alapul, ami 1, illetve másfél éve történt, akkor szerintem ez lesz idén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!