Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről mi a véleményetek,...

Erről mi a véleményetek, ellenzéki szavazók?

Figyelt kérdés
Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt két napra Brüsszelbe érkezett. Márki-Zay Péter első programját egy étteremben tartotta, ahol úgy fogalmazott: "régebben vagyok keresztény és jobboldali mint Orbán Viktor és a Fidesz". Balliberálisok, örültök ennek?
2021. nov. 10. 07:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel mi a baj? Hogy nem egy politikai szélkakas, akinek elvei nincsenek csak hatalmi érdekei?
2021. nov. 10. 07:20
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Eskuszom nem ertem a kerdest. Talan retardalt vagy? Mit kene ehhez szolnom? Annak, hogy kereszteny orulok-e, leszarom. Mzp igazat mondott-e ezzel, elnezve mennyire kereszteny a fidesz, biztosan. Ezen felul komolyan nem ertem mi a faxnak kene orulni.
2021. nov. 10. 07:23
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Igaza is van. Orbán volt már kommunista aztan liberális meg épp ami jön. Nála gusztustalanabb köpönyegforgató nincs, de viszonylag ügyesen leplezi ezt az egészet.

Most leginkább fasiszta, ha mondani kell valamit, de amúgy meg egy elvtelen, ideológia nélküli, minden jöhet, ami hatalomban tart jelszóval gondolkodó ember.

2021. nov. 10. 07:24
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Igazából, nekem mindegy kiről van szó, lehet keresztény, ateista, jobbos, balos,heteró, meleg, transz, nő, férfi, idős, fiatal...a lényeg, hogy valtozás legyen. Az Ő személyében egy pozitív változást látok.

Nem is értem, hogy miért változtatja meg valakinek a politikai nézetét, hogy úú ő keresztény (vagy nem)

Vagy ha valaki meleg...

Sőt jelen esetben az sem legitim, hogy bárkit érdekel, hogy jobbos vagy balos. Ellenzéki összefogás van. Abban benne van mindenki.

Amúgy a legtöbb ember azt sem tudja, mi a jobb és a bal politikai értelemben.

2021. nov. 10. 07:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A vallás mindenki magánügye. Nem érdekel, hogy keresztény-e. Egyedül az álkeresztényeskedés zavar, ami a Fidesz oldalán nagyon erős. Nem érdekel, ha valaki nem bibliai erkölcsök szerint éli az életét, de akkor ne hirdesse magáról azt, hogy ő a nagy keresztény.

Az, hogy jobboldali megint csak nem zavar. Egyfelől nem sokat számít, mert egy sokpártú koalíció élén lesz porondmester. Másrészről a Fidesz-el sem az a bajom, hogy jobboldali.

Az a kijelentés, hogy régebb óta az, mint Orbán, könnyen igaz lehet. A korai Fidesz egy liberális párt volt, csak később váltottak oldalt.

2021. nov. 10. 07:33
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, te nagyon el vagy tévedve? Miért kellene zavarnia annak, hogy keresztény? Az ő dolga.

A jobboldaliság is. Érdemes észrevenni, hogy ennek már nincs éles határvonala, mindkét oldal használ elemeket jobb és balodalról is.

A kérdésed azt mutatja, hogy a fideszmédia agymosásának hatására azt hiszed, hogy minden ellenzéki ateista kommunista. Nem így van.

2021. nov. 10. 07:43
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

MZP már akkor a rózsafüzért szorongatta, amikor a zsidesz azt mondta a kivonulás elött a parlamentből, amikor Antalék a Miatyánk ot akarták elszavalbi. Nos, úgy ércelődtek: térdre csuhások.

Állítólag Antal utolsó szavai Csurkához az volt: Keresztény országot szerettem volna.

Senkit sem tud megtéveszteni a zsidesz. Kereszténynek lenni más, mint amit képvisel, söt eddigi tetteivel minden valódi keresztény és nemzeti érzületű felháborodva nézi,nézte azt a rombolást, amit tíz év alatt müveltek. Az nem keresztény pusztán azzal, hogy milliárdokkal tömi ki az egyházakat a hallgatásért cserébe.

2021. nov. 10. 08:15
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Én sem értem, hogy ebből a kérdésből mit akartál kihozni.

Az ellenzéken nem csak baloldaliak vannak, hanem jobbközépesek is (Momentum) és jobboldaliak, (Jobbik).

Nem is azzal van a fő gond, hogy jobboldal, vagy baloldal, hanem az, hogy demokrácia, vagy autokrácia, jelenleg ugyanis az utóbbi van.

Az összefogás viszont ezzel szakítani szeretne ezzel kormányon, és ez MZP célja is.

Azzal, hogy az összefogásban vannak jobboldali jobbközép és baloldali értékrendű emberek és pártok, tisztábban vannak az ellenzéki szavazók, mint ahogy azzal is, hogy MZP jobboldali és vallásos. Soha nem állította ennek ellenkezőjét, sőt, mindenki tudta róla az igazat.

Ezért nem is értem a kérdést. Ha esetleg olyasmi derült volna ki, hogy vallásos, és kötelezővé tenné minden iskolában a hittant, és törekedne arra, hogy a hatalmat tovább központosítsák, illetve ő már akkor ezen dolgozott, amikor a Fidesz még liberális és demokrata volt, akkor az érdekes lenne. Most csak adtál a szarnak egy pofont.

Esetleg a keresztény jobboldaliaknak lenne érdemes feltenni a kérdést, hogy komolyan elhiszik-e, hogy a liberális, kereszténységet ócsárló Fidesz pártostul egy csapásra hirtelen megtért, és Jézus tanítását követik... illetve nem tartanak-e attól, hogy elhiteltelenítik a hitüket kereső kereszténységre hajló embereket a képmutatásukkal, hogy bort isznak és vizet prédikálnak?!

És hogy mi a véleményük, hogy lekenyerezik közpénzből a papjaikat, hogy tolják a propagandát a gyülekezetük számára.

2021. nov. 10. 08:23
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

"Én sem értem, hogy ebből a kérdésből mit akartál kihozni."

A kérdező láthatóan simán azt gondolja, hogy minden összefogás szavazó kommunista. Valószínű nem túl tájékozott, vagy a csak a fideszmédiából tájékozódik.

2021. nov. 10. 08:27
 10/18 Gofrisütő ***** válasza:
91%
Nem vagyok rajongója, sőt rengeteg nézetével nem értek egyet, de valakinek ezt a tetvesmocskosgcirendszert meg kell döntenie.
2021. nov. 10. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!